[an/ios] Gundam Breaker:高達創壞者 Mobile [17] 魔霸係一個唔準時嘅壞孩子

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
上期淨係換左個背,腦波控制器
其實算唔算勁?
過一場35 再用卷刷好快就一隻五星

用800幣回左體換曬機

差人紫色昇人粒野未換..
新手入坑
想問吓各位巴打新手嘅方向係應該點玩隻game?
刷活動/主線?
係咪藍綠裝都唔洗?
完全唔知自己應該做咩
去巴哈想問新手po都搵唔到
要手控做龜囉 自動好易爆
學龍珠咁 每個屬一個版
刷主線攞石,等創快,活動有體咪打,活動主要係換紫零件,升5星用
咁age啲零件係咪要換曬佢
同埋想知咩係創快
你換曬仲要升lv10技戰力先高
睇你課唔課 課既直接用4星玩活動
5星覺醒裝材料要活動先有 一星期通常有3-4粒夠你覺醒一件
唔課就主線去到第4章唔記得邊節
會送你主角機一套 果套覺醒上去 就開始刷活動
活動有得換活動機 可以令你獎勵加成 3部活動機就300%獎勵
然後add好多高戰力好友carry你過活動
創快一個月一次 限定pool
創新=每隔幾期出一次抽限定同埋會加紫件機率
多謝咁多位巴打應機
遲啲有唔識再上嚟問
零課加非洲人咪換頭&槍,每個部位換3個打活動用

GBM大約每個月都有一次特別UP叫創快,有限定機體特別勁,仲要機率會上升,抽唔中限定都有機會抽中其他S級部位
有冇人知下期出乜?
用券刷會少左卡片係正常?
少左任務計算數量一樣
掂到會麻痹咁呆一陣
但係唔易中囉
Cut in 飛野過去 再擺埋做型
敵人一堆住係度 飛過去 中其他機就成日見 一對一唔使諗
有if隊友打緊 陰下係幾唔錯

今期45en 就係搵個角落偷雞陰bd部機
唔使 多數靠勁好友就得(最好勁if機)
真係唔得 就兩部活動 加一部主機
240%過關
之前觀星個期 就係咁打20場最難 拎成就
其他成就 用三觀星360%過

近期活動大約都係咁上下做
一定要手動拉去一邊 不問世事

觀星個期去最遠都俾人打
咁如果我有呢期01個盾係咪已經400%唔洗用其他
但係都要換定三set for下個活動
卷會唔計成就 其他一樣
(除非好似之前某次要計埋柒頭評價計分)
今次卡片每關會有幾種數量隨機出
例如 第一關 0-2張
45en個關就20-24張

活動玩法期期唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞