[an/ios] Gundam Breaker:高達創壞者 Mobile [17] 魔霸係一個唔準時嘅壞孩子

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Allin 7000 only a rubbish head and legs
我都抽左50
個頭真係垃圾到唔垃圾
十抽中得gp02身
變番正常樣

都好既
上個禮拜要用V仔打活動
頭細身大成個弱智咁

你地係咪刷2-2-1
2-2-1 跌卡片B喎 紫覺醒係卡片A
7左
屌原來分a b
浪費左百幾體
一pack 得一粒地球高達紫,覺得完全畀Bandai 撚左
唔係話想輸打贏要,不過真係好鳩。理性上明白係機率問題,感性上真係接受唔撚到,加上依d嘢又係投訴無門
7千幾石抽阿斯蘭 剩係得1紫3明 我屌你個hi
真係好撚灰 個機率真係好撚賤種 儲左成個月石得個吉
新手入坑
想問吓齒輪點整
齒輪我哋一係整格攻一係整射攻, 因為呢隻game其實攻擊力好緊要, 你可以用friend point抽一星parts/ 係capital商城度買一星parts去合齒輪
格攻係手parts,射攻係頭parts, 多數喺capital商城係買呢兩樣, 其他一星parts就去友情抽, 當你儲夠五個想轉色嘅時候, 啲兩星或者三星嘅parts, 可以覺醒d一星冇用嘅parts, 咁樣會經濟實惠啲
再加上你係新手, 你可以同時喺capital商城度間唔中買到阿爾緹密斯嘅零件升ex skill
g saviour咁
已經唔係愛唔愛嘅問題個機率搞到好灰
仲要近排人生上都遇到幾多灰嘢
決定以後創快先課
自膠覆錯po
睇翻樓上
原來我覆啱
自膠到一個點
我都係
而家知係2-2-2刷卡片a咪好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞