[an/ios] Gundam Breaker:高達創壞者 Mobile [17] 魔霸係一個唔準時嘅壞孩子

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好似係有架仔試 之後啲鬼佬討論 我FC完放上嚟
Morning sir
我朋友whatsapp send俾我的
右下角係咪一定係自己部野
我次次都係右下角

1點開始好順,一陣就打晒15次
試過頭6、7秒打完
要睇佢企到差唔多25秒左右先完
https://www.reddit.com/r/GundamBattle/comments/di5beq/gunplabattle_arena_battle_assignment_getting_high/

你去邊度FC?
我係見到你個overkill倍率嚇咗嚇以為佢改低咗
overkill倍率冇錯 pvp場內FC有3場俾我試 咁啱見鬼佬討論緊咪FC下
1.01 + 0.031 - 10秒內 + over 25倍+ HP滿

1.01+0.031-0.001+0.25+0.01
=1.3

係咪overkill無上限加?
我今次都試過拎到1.336定1.337

咁即係得overkill重要
時間同血0.02都無
overkill當然有上限 呢到有個外掛連登仔咪試咗俾你睇一槍99萬係會得返1.000 見上面香港人條片好似話上限係29/30倍
咁應該今輪最多係29倍
1.34-時間 21秒=1.337

點解個位巴打會俾人識穿佢開外掛
佢放左片俾人睇?
我地呢邊嘅話就太寸嘴同多次自爆架仔圈嘅話 佢個分數咁標奇立異 有條式係手嘅遲早會知
佢下下1341分 好難唔令人懷疑
有無咩身係近戰又有勁格技?
*近身戰詞
thx!
用filter會搵得快啲暫時我只係見到閃光手符合你要求
我岩岩都係鎖定左佢!
佢招技好似好勁
又上buff又a傷害又短初始cd
聽巴打食用報告好似係易Miss同埋頭兩下太大力斬死咗人最後一下就冇
咁人都死左無最後個下binc都無所謂啦
應該係打pvp拎唔到overkill分
魔霸個任個更新
又有三次初級打
咁多位記得打
免費抽機師仲未開過齋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞