[an/ios] Gundam Breaker:高達創壞者 Mobile [17] 魔霸係一個唔準時嘅壞孩子

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
用模擬器用手制玩可以屈到對面仆街
有冇人可以解釋下蒼白騎士嗰盾招技能即係點樣, 同祖魯背相比又如何?
等魔霸出靠你carry
免費10抽終於紫......太刀
幕僚機開始有d睇頭 雖然未有技
近戰ai 狄奧同朗加路邊個勁啲
各有各好
朗靚字但低攻啲,迪奧啲字差少少但高攻啲
淨係部機啲件夠出主角機/出唔到主角機(差2或以上)嘅話我會用迪奧
差一個詞出到主角機嘅話咁梗係用朗

技我個人就唔理,升唔到技嘅情況下朗嗰5%會心只係一份心意嚟
鳩估創快祭有機會出G,因為10月出god HIRM

朗d 詞真係好靚,...出晒20%攻,欠一技諗緊換巴巴手好定大滿貫好?
反而想知隻gp02會唔會係mlrs背
都唔係我放既
俾你擁抱下袓國呀5毛
又唔歡喜咩?
睇啲5毛幾有文化
一上黎就屌人全家
咁都係笨大出既,聽講課金方面更加搵笨
5毛真係陰公
好似除左人身攻擊同屌人外乜都唔識咁
早幾日ban左條友 都唔係黎討論 見親個名都係屌緊人
其他post見過佢 根本5毛黎
一早block左 但未完全封鎖咁解
睇黎都係完全block左佢好啲
係咪未甩P冇完全封鎖粒掣?
正常block完 右邊有4個字"完全封鎖"
confirm後佢講乜都睇唔到
想請教巴打巴們我應該玩if定射機好?
有朗但if零件好似麻麻咁
射機零件好似靚d但夾唔到詞彙

依加先打返主線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞