[1020 九龍見!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
個陣大衛雷斯走
體波台Eric 仲屌鳩車迷唔好咁高興住
話佢係車仔防守作用好大喎
又俾佢燈中左
網上足球評論節目只服gm E波live
認真想要摩狗返黎咩?
佢條撚屌日日批鬥球員
撚仔返黎幾個月 場場都做足功課針對性去部署
大佬呀 連勝呀 雖然柒下柒下都做到野啦
摩狗 俾佢用青年軍 一定發晒脾氣要油王課金啦
又唔快 位置感又差
經常放題
出波又on9

不如迷朗既講下佢有咩優點
https://www.youtube.com/watch?v=TyAwVuhIy-M
唔知以為施巴路斯係下個世界級中場
唔知幾時開始
咩後衛開始組織變左主流

又要求龍門都可以傳波
做就好多膠化球隊
哥狗入主英超開始呢樣真係不得不服佢
仲要撚狗 德高望重 邊個夠膽得罪佢
雷狗
原本托里拉都仲有樣後上進攻勁過簡迪少少,可惜小毒毒唔駛一年就勁埋呢樣

迷安同反安既關係好奇妙
就好似呢幅圖咁 有d人睇到粉紅同白
有d人睇到 灰同綠 一樣
睇到灰同綠既人 就堅持 睇到粉紅同白既人係錯
反之亦然
毒狗=足球界kawhi 攻防一體
One of the best things he does is slow the ball down when he's running at defenders. The art of that is it gives the opponent a respite but he is always in control of the ball. He then beats them with his skill.
Young players' enthusiasm, energy and drive is great but you always need a bit of experience. Those players, like Willian, who is 31 now and N'Golo Kante, who is a World Cup winner, are important when it comes to game management.
from bbc

反安日日恥笑既時間停頓
係外國眼中係top skills
反安仲有咩講
無論用左腦同右腦得出既結論都係迷安
只有無腦先會反安
佢未來世一
No Christensen, Kante, Barkley and long term injured Loftus-Cheek in training today

Rudiger, Emerson involved
天神
上場殺人 不過有波入 但係入完波之後又比人完爆 唔完美 但可以接受
你迷完又反,反完又再迷
遲啲會唔會又跳返去反😢
的確如此,用左腦會見到安嘅射術,用右腦會見到安嘅腳法,冇腦先反安
安頭一二場出番黎真係垃圾到仆街
又hea又黑面 扮大牌 失波唔追 以為自己夏狗
自從撚狗話同d年長球員傾過計 就180度大轉變
之後訪問好幾仔友都話要同班後生齊上齊落 教佢點踢之類
唔知撚仔做過d咩黎
"雷狗就係你哋下場!"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞