[1020 九龍見!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
emerson轉ian maatsen
除左美狗同kepa之外全青訓
唔知有冇機會見到
要話俾阿積士聽咩先係真正嘅青訓足球了
中場冇防守
同阿積士鬥青訓?
我夠膽講 今季豬蛇冇得出 迪甘斯都會揀佢入去
呢幾場對手唔強咋,強強對碰就知簡迪幾重要
“Me and Lampard, we had honest conversations. Man to man, me and him. His ideas of football were different to mine.

“We just agreed: ‘OK, we move on’. In an honest way, in a mature way.”

“We played together, we won together. We won the Champions League, the Europa League, everything together.

“It was done in a mature way.”

- David Luiz
認同
法國雖然好多人才但中鋒真係得佢一個
其他進攻球員都係偏翼鋒果隻
拿卡都屌打豬腦啦
冇豬腦呢type姐
阿狗都有拿卡
得1米75仲矮過我
拿卡咪呢d sell速度射術盤扭成個法國前場都係
係阿仙奴都係出美羊唔出佢
傳統支點中鋒法國得豬sir 同賓斯馬
撚狗用人唯親 逼害功臣
天神就算啦
用迪加/買頂級中堅
Ajax硬仗
中場防守力呀我意思係
猛 切 嬌魔
willian gogogo!
巴囝同美國狗幾時死?
MM 換 Havertz
Havertz 比波 過人 都係MM之上
MM只係勤力 爛打
同SELL 英人概念 ,換轉係一隻力架
晨早比人踢走左
夏域斯肯撚定過拜狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞