[1020 九龍見!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
英超d球證就係狗
熱獌一定得益
作客有主場雞
車鏝油王足球就一定蝕
要勁到屌打人先拎到冠
中國特式資本主義制度都得啦
英超特式var制度好出奇咩
近年黎講 熱真係cls就黎攞刀落場都得
最撚屌係睇VAR條友唔撚係主球證
個主球證好似驚得罪人咁撚樣 冇一次係會去睇電視
想即場屌佢老母 都唔撚得 有咩就射哂比房D人
標準又唔撚統一 幾十腳前越位入波又可以吹走
2 3腳前犯規 就可以當冇到 有踢中就係有踢嫁啦
輕力踢唔撚係犯規呀
VAR絕無意義~
痢狗太氣焰
它不會改寫Referee的心意
尋日禁區用腳勾跌人都冇十二碼
不如真接判熱贏英超啦
阿里點睇都上臂又唔當handball
4隻腳 咁真係冇事既
以為你係元氣蛋蛋添
馬田·艾堅遜(Martin Atkinson,1971年3月31日-,英格蘭足球球證,現時為英超及國際足協的註冊球證。出生於西約克郡的巴拉福特,亦是West Riding County Football Association成員[1]。

1995年起,艾堅遜便擔任英格蘭足球聯賽助理球證。2005年入選英超球證之列,曾獲委任在一些大賽中執法,包括英格蘭社區盾、足總錦標、英格蘭聯賽盃及英格蘭足總盃決賽等。不過,他常因其執法水準而遭受批評及質疑,曾在多場賽事中有爭議性判決,包括於2011/12球季英格蘭足總盃四強誤將桑馬達的幽靈入球計成入球。另一方面,他也被批評是車路士的「御用球證」以及經常在利物浦的賽事上誤判利物浦,和韋比一起戲稱「利物浦的剋星」(因為在艾堅遜執法下利物浦一場都沒贏過)。

隔黎POST見到
其實用唔用VAR冇問題,但咁唔公平。我車對利就係入波前十幾腳犯咗規而比人吹走,但同一個狀況係曼身上就唔係同一個做法。真係好難令人信任VAR係英超嘅運用
4424又歸位
屌啦
依條撚樣上季熱車黑爆wor
Hazard俾人踢跌
Azp俾人mma扯跌
Vertongen 收山腳hazard冇牌
屌佢老母最撚憎佢
now公開講4424咁撚惡
咁都停又4424咗d
尋晚我地俾人爆頭都冇理俾人攻
就係4424好似好無新意 4424+var有無得諗
因為都黑得幾誇張下
張伯倫
世三都係當初有歐聯先fake到過黎
我車唔買big name
獌真係護級咁 有咩都大腳清
最好利入番球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞