[1020 九龍見!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
成日對垃圾隊
舊時世界盃第一,家陣垃圾龍門
mm勁在逼搶,但對紐狗呢啲後場大腳清既好難偷雞。同埋太依賴後上,踢64分鐘得33次掂波同16次傳波,冇咩自主做波既能力,有啲抽象但你睇下安狗就知分別。

事實上對面541最弱就係雙中場唔夠人回追防線前面既空位,同埋翼拉邊孤立對面wb。安狗逗後帶波同拉邊只能同時做一樣,而mm兩樣都做唔到,入果球就係美國狗做到細範圍既擺脫同分波。

btw CHO勁左好多,之前仲屌鳩佢,好慚愧。
林伯換走mm個時間都幾好
見佢今場冇乜用入美隊黎做凸破
Mm入左果球就唔係咁講法

不過佢真係同撚仔一樣賣後上同鐵人,造波火候麻麻。

不過竟然美隊出黎係打攻中位唔係安位
少少意外
唔似攻中

應該係ss

azpi: 今日見
odoi 琴晚好好j 幾球波timing 都掌撐得好好,交俾垃圾安頂唔入個球真係靚,可惜
pulicsic 仲係有d 迷,但已有改善,希望lampard 再點下會
abrahma mount odoi pulisic tomori
希望cheek 快d 好返,仲有rj,成隊青訓不得了
佐仔對仔女好得意
mm如果唔係咁靚仔
應該已經變咗傳奇m仔
MM幾球配合同博罰球冇人講
如果轉身個球抽入咗嘅個個咪又J上天
又唔係十號球員,要求佢乜都做晒把撚
青訓最撚勁果個
拎晒獎

但踢防中位

成也靚仔敗也靚仔

森巴幫笑鳩華石
For those who dont understand, It means "Cabeça de jaca" - or "head of a jackfruit" in english. Here in Brazil it's a perjorative joke for those that have a big head. Hope this helps you to understand. Basically, they are mocking Kova for his head size.

大頭華
笑佢個頭大到好似大樹菠蘿咁
唔含就陪沙狗坐到季尾
含完有得出場
比我都含啦
仆街仔又入得幾靚
牙朗唯一有用就係呢啲位成日入到波
冇咪呢樣真係lan得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞