[1020 九龍見!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
鬼叫on9賣左簡些路咩
今季佢打左右閘好耐啦
第一張圖n賓覆句野係我打架
啱曬遲D我拎返入佢地狗竇binc
世三assist 25狗神救兩球
沙利波
Lampard says Hudson-Odoi is ready to start a Champions League game but there's 'no guarentees' #CFC #UCL
Lampard on Pulisic fighting for a spot tomorrow: "Good, as I want from all the players. Callum gave me that from his display from the start. Willian gives me that. Pedro gives me that. I was really pleased for Christian to come on and make an impact." #CFC #UCL
牙朗會唔會畀煙狗搞到歐聯出局
夏狗扭埋龍門中楣
250十分鐘三球
仲要第一球係佢助攻
Foden幾勁
戴bra啦
今朝入眼嘅係 Hazard misses an open goal
又要做英超之恥
季季都係咁架啦,你而家都仲可以搵到公海D阿狗飛機POST
祖記個開波戰術同上季車仔係一模一樣,開比個後衛斬去左翼位,左閘壓埋上去爭頂
問題係我上季睇左37場都唔知呢個開波戰術有咩作用,冇一次有效果仲要好多時比番個球權人地
啲精多撚到
季季都係咁架啦,你而家都仲可以搵到公海D阿狗飛機POST

季尾車跌出前四就到我哋俾人笑
兩隊英超隊都入5球
我地今晚入夠6球

歐聯前夕
大家一齊重溫下我地點樣喺上場拎哂3分
呢球比反安陣營打造為 負碌足球
好撚慘

捉住林伯果個係邊個
應該係Kepa
第一眼睇似契仔mm
般尼個主場
踢左四場 贏三場+零失球
唯一輸左場比利狗 0:3
地獄主場
啲長傳急攻好勁
左右開角頂撚死開心
我地冇喺公海吹到自己識飛天,佢地次次咁撚囂抵比人串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞