養左隻德國牧羊犬仲無自信過毒撚,點算?

123 回覆
47 Like 27 Dislike
行入草叢打番幾隻波波先啦
你應該要脫毒 因為物似主人形
我覺得真係鐘意狗係唔會去買

我都覺得真係鐘意狗既人應該會食埋齋添
d貓狗義工真係煩撚過西咁
我諗佢地送老豆老母入老人院都冇查咁撚多野
叫wucfu幫佢健身又健心啦
d貓狗義工真係煩撚過西咁
我諗佢地送老豆老母入老人院都冇查咁撚多野

啲所謂義工同啲街貓街狗仲上撚心過自己屋企人 on99
三個月大得咁快
下次唔好講買左啦

你呢啲撚樣真係煩過閪,自己唔買狗又唔撚畀人買狗。
同啲食狗肉撚一樣咁撚麻煩,理得人做咩啫

好心提下樓主都俾人屌
外國有好多好既Breeder,唔似香港咁得D濕鳩繁殖場,同好既Breeder買狗我覺得無問題

我隻邊牧由細到大都同你隻德牧一樣毒,驚車驚蟲驚任何佢覺得唔正常既野,我一直無理佢,佢而家4歲,有其他狗衝埋黎就好惡咁兇人,希望你隻德牧唔會變到有fear aggression
點解細個耳仔係dup落黎
等佢大D會好好多,始終依家仲細仲學緊嘢同習慣緊周邊事物

我隻德牧今年5歳有時都仲係傻下傻下所以唔洗咁緊張
點解細個耳仔係dup落黎

因為耳骨未生埋,所以唔好搞D狗BB隻耳仔如果唔係大左會唔靚
我以前隻女德牧細個都係咁 你帶多D佢出去 適應下就可以
買咪買囉 就係唔想比你地班仆街義工係度狗眼看人低 有人會領養 有人會買 你理得人咁多做乜姐 人地既自由黎架 話咩買既就低一等你地咩心態 道德塔利班
我隻貓就人地執比我既 打死唔再搵道德高地貓義工

齋睇相已經feel到外國環境幾咁好
屌買狗個啲係咪on9 你估一定搵到自己想養嘅品種黎領養咩
搵到好嘅breeder 啲動物唔係被迫不斷繁殖 亂溝品種嘅有咩問題

Btw兩隻都好得意 好羨慕外國撚可以養大狗
帶佢參加保良局訓練營啦
外國巴
間屋好正
買咪買囉 就係唔想比你地班仆街義工係度狗眼看人低 有人會領養 有人會買 你理得人咁多做乜姐 人地既自由黎架 話咩買既就低一等你地咩心態 道德塔利班
我隻貓就人地執比我既 打死唔再搵道德高地貓義工

狠狠地屌醒佢
之前睇d狗節目,話少摸頭,多摸頸會提高自信

即係少d㩒低佢個頭,多d抬起佢個頭
我覺得真係鐘意狗係唔會去買

我覺得真係鐘意狗係會自殺投胎做狗
俄羅斯練膽大法
好羨慕外國可以有咁多空間俾啲狗狗跑
好羨慕外國可以有咁多空間俾啲狗狗跑

唔係間間屋做到而且多空間啫係多個位比佢地破壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞