養左隻德國牧羊犬仲無自信過毒撚,點算?

123 回覆
47 Like 27 Dislike
帶佢去屌兩次狗西就有自信
認真

狗都有得叫雞?
帶佢去屌兩次狗西就有自信
認真

狗都有得叫雞?

狗女黎架喎
應該要俾人破先岩
負皮俾買狗
其實買無問題 始終領養好難先會睇中啱心水
但要係向一啲好既有人性既Breeder度買
寵物鋪果啲仆街就算鳩數啦
買咪買, 好撚煩, 人地要領養定買係人地嘅自由, 幾時到外人去批判

咪就係

係連登講買狗食狗 會比人批鬥

都唔好食既
自己鍾意咪買 洗擇日咩
領養係好,但比人查家宅就唔啱我
外國撚真係好正
買咪買, 好撚煩, 人地要領養定買係人地嘅自由, 幾時到外人去批判

咪臭係 依家香港係咪已經無曬自由呀 買又唔撚係犯法 做咩尻姐
題外話: 金毛同德牧 生出黎會係咩呢?
毒撚無分種族
係連登講買狗你仆街了...下次唔好啦
利伸: 下星期準備返大陸食狗肉

Ching一齊

狗肉好撚好食 之前桂林狗肉節先上完去開餐
買咪買囉 就係唔想比你地班仆街義工係度狗眼看人低 有人會領養 有人會買 你理得人咁多做乜姐 人地既自由黎架 話咩買既就低一等你地咩心態 道德塔利班
我隻貓就人地執比我既 打死唔再搵道德高地貓義工
帶返嚟俾胡師傅操下
俾啲掙扎佢
沒自信的毒犬
帶返嚟俾胡師傅操下
俾啲掙扎佢

女仔來的
要操心至岩
喺外國買狗有乜問題 亂屌一餐
外國shelter好多都冇puppy 用黎看門口更加想由細養起 我都成日去shelter或者去寵物用品店adoption day 但真係冇啱心水既品種 冇puppy之餘好撚多pit bull chihuahua之類
你買狗可以同正常既breeder買或者好多人養一公一乸生左仔女就賣出去or送出去 好多唔係你話想買肯比錢就賣比你 而係要比佢screen過先會賣比你
住外國有養狗 呢度冇專賣貓狗既寵物店架

咪臭係 依家香港係咪已經無曬自由呀 買又唔撚係犯法 做咩尻姐

無錯,

重有班濕9唔好將買狗養同食狗拉埋一齊講,有咩野關係?
我覺得真係鐘意狗係唔會去買

廢話

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞