養左隻德國牧羊犬仲無自信過毒撚,點算?

123 回覆
47 Like 27 Dislike
巴打係外國住?
btw我隻柴犬都係咁,性格黎都幾難改,不過大啲會好啲

係,所以先想佢幫手睇下屋企....點知仲細膽過隻金毛

外國真好
係連登講買狗你仆街了...下次唔好啦
利伸: 下星期準備返大陸食狗肉

狗肉好好食
德牧好撚正啊 但我估因爲仲細姐 我果隻而家5個月都好細膽 狗學校話正常
狗地係女仔黎嫁嘛
係細膽啲嫁啦
搵人訓練下好啲喎
狗地係女仔黎嫁嘛
係細膽啲嫁啦

男女平等啵
買返黎既心理質素係差啲架啦
隻金毛細個
諗下點幫毒撚脫毒
照幫隻狗咁做

可以試下帶佢去狗學校, 俾佢同多d狗互動

btw adopt, don't buy
買咪買, 好撚煩, 人地要領養定買係人地嘅自由, 幾時到外人去批判

德牧 秋田呢啲你唔由細黎
到時教嗰陣你就真係知味道
送佢去力威 學下掙扎

戇鳩
好得意

戇鳩

佢老母生嗰啲狗寧捨弱智
送佢去力威 學下掙扎

記住要操上身肌肉 比d靚雞胸佢食
痴撚線 俾埋錢明買明賣都唔得 連登仔仲有咩係唔會批鬥

德牧 秋田呢啲你唔由細黎
到時教嗰陣你就真係知味道

德牧呢d服從性咁高真係要由細養起 由細養起就算無咩點train都好聽話 好保護主人

狗b都有得adopt嘅, 有朋友喺狗場救過狗媽同一胎五隻b
分分鐘你去買同你領養嘅係同一隻b
本身養開隻金毛(仔,7歲大),幾個月前買左隻2個月大既德牧(女),想同隻金毛做伴同埋希望佢以後幫手睇下門口。

[img][url]https://na.cx/i/Ej65Gou.jpg[img][/url]
[img][url]https://na.cx/i/14p97fO.jpg[img][/url]

點知而家養左3個月,發現佢超無膽,咩都驚 (以前隻金毛同年都無咁細膽)

聽到聲就跑返入屋,見到其他狗同人想行埋黎就即使衝去我身後面,連見到一隻玩具熊都驚到對住佢係咁叫,成日咩都要跟住隻大狗

網上睇話係無自信既表現

[img][url]https://na.cx/i/2J1C2FG.jpg[img][/url]

有無巴絲有經驗同方法點提高佢自信

做乜撚嘢啫你

D狗撚係咁弱智 全世界都要領養先比養狗咁撚樣
係連登講買狗你仆街了...下次唔好啦
利伸: 下星期準備返大陸食狗肉

Ching一齊
帶佢去屌兩次狗西就有自信
認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞