科大討論區(30)- 光復科大,你我有責

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
Sor 發雞盲
唔知 phy1112會唔會轉 pass/fail 唔係實超多人cheat 同請槍
即係等開sem再返去考 咁不如直接pass/fail 算啦
但個公平性真係好差 如果格硬嚟
你都啱 不過唔好一齊拉curve
Diu la ma sbm無得p/f
聽日就叫老豆派d狗炸撚左sbm佢
Dear students,

Tomorrow, at the usual class time, we will have an online conference. I hope you will be able to attend.

You need a computer for this. If you have a microphone, that would be good.

計唔計attendance
申請pass/fail張form幾時有?
同埋邊度download?
屌那星我yr4有科mt好有機會炒
睇下可唔可以就咁pass算
申請pass/fail張form幾時有?
同埋邊度download?
屌那星我yr4有科mt好有機會炒
睇下可唔可以就咁pass算
應該會record,你可以睇archive
呢堂係9:00已經好早,仲要依家咁嘅環境真係冇心情
點能解㗎?讀business嘅義士就唔係義士?仆街啦
好慘
相反我大部分科都係攞返上年啲lecture video就算
你ff下好啦 ust永遠都係ust
咪臭係 都唔撚知點解sbm做嘢成日咁rigid
屌你老母SBM
你當商獨流㗎?
買gear有冇得claim錢
之前無心溫書炒咗某科midterm below1 sd,但如果drop埋得返9 cred,仆佢個街
我都諗緊drop左佢 定chur final...
sbm正仆街
如果online exam嘅一能定drop,spring sem考返先考慮吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞