科大討論區(30)- 光復科大,你我有責

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
tui
屌,如果重投都唔知嬴唔嬴到,上次都係最後嗰日瘋狂推先嬴個馬鼻
正式宣布中大係香港一大
唔洗宣布科大係香港豬大
有冇巴絲之前save咗各區來往科大巴士交通圖
唔坐黨鐵唔識坐巴士
7點人鏈呀
a bit saddening when I saw this on goop...

“話說琴晚MATH2411 Midterm, 考考吓有個人發羊吊嘔晒白泡,全個lecture hall啲人都望到但係係可以冇人去幫佢,個個都係繼續做卷好似咩都睇唔到咁。 得兩三個男仔肯幫手抬佢出嚟,其他人都係得個望字。最好笑係,個professor係冇比到extra time幫咗手嗰啲人,要佢地自己開口問先比得嗰5分鐘。唔怪得有人仲係覺得宜家香港發生嘅事唔關自己事。”
個professor咩名
要blacklist
聽聞係Ching Avery
係Avery Ching
成個LT得佢個friend同另外兩個男仔幫手
個prof同班ta白車都唔識叫等到科大first-aid黎到先叫

利申:早走左,事後聽friend講
嗰位同學冇事嘛?
唔知
但想像下考考下試有人發羊吊都真係幾驚
可能好多人都唔知要點處理
屌 on9咩 都嘔曬白泡 仲唔即刻call 白車 係唔係做research 做到common sense都唔知去左邊呀
其他同學睇完個結果
心諗得5分鐘?好彩冇幫佢

一定要屌個prof老母
就係哩啲契弟搞到香港唔鼓勵幫人
再者你第一時間反應到嘅話 根本唔洗學生幫
其他時候唔幫唔緊要 唔係老奉要幫
但依家講緊條人命呀
有冇人入唔到classviva
支那網真係好撚垃圾
佢死咗嘅份功課會delay 多一兩日
math交功課網
屌你老母科大啲交通真係好撚垃圾 基本配套都做唔好學乜撚野人講三大

有冇人知我究竟有咩錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞