科大討論區(30)- 光復科大,你我有責

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
冤枉啊我都唔想停課啊
三權合作
黑警啲禁制令就秒批
讀大學第一個sem就咁
我就最後一個sem喇
其實我支持P/F 或者俾grade 俾得lenient d, 始終我地u都死左個人 你叫d有血性嘅學生仲點focus喺考final度

你貴為一間大學, 唔應該淨係教知識, 亦應該教學生關心社會事關心身邊人
條友好撚on9
我啱啱grad就咁
其實問心嗰句,星期六日睇埋直播,搞到星期一冇心情上堂,依家仲要搞到咁嚴重......就算依家停課我都笑唔出更何況依家係停課不停學
我SOSC1300 Mid term 得 11.5/120,係咪F左佢算?
Mid term mean 67
Mid term 25% final 40%
香港人,報仇!
我地ECON2113都係,俾個支那嘅新prof 搞到14分已經C因為最低分得個位數
其實成個sem cancel ,全部人defer一個sem,下個sem重新教過曬啲嘢,有冇得諗?
係,聽落係好on9但係宜家係非常時期,呢場運動唔settle好根本冇可能再正常讀書
Lol final is cancelled??
lmao 有對比之下我開始覺得p/f個petition無咁on9
科大仔鍾意讀書唔係浪得虛名
唔知,未講
終於唸到有咩可以令科大豬行動
就係取消final 大家齊齊爛grade
全民起義
我都想,不過呢頭就收到某prof話final喺屋企考仲要有幾日去做用midterm同final最高分嘅一份去grade,即係俾我地去抗爭攞F,nonlocal就可以搵人做攞A
Lmao 好似引d狗炸左libra佢會effective d
無計 d大陸閪賤種黎 一定組隊一齊做 除非你mt滿分
佢地係唔係人黎架咁嘅時勢仲要我地交功課做final科大人全力抗爭
屌 大學第一個sem就咁難忘科大人反抗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞