科大討論區(30)- 光復科大,你我有責

1001 回覆
21 Like 0 Dislike
上次講rejupas比我老豆屌柒
輕鬆應該係mech
唔洗讀hon都trans到 但如果你係俾心機讀hon但讀唔掂就唔好唸啦
到時會後悔寧願比佢屌
同問
yr1真心輕鬆 如果覺得唔啱自己讀嘅 同advisor傾下啦 實在唔啱嘅 quit u其實都唔差 好過辛苦自己4年
Life science 扯住上堂
咩叫讀得掂先?

By ff, Math1023冇70以上都

結果成個course應該得4個係人,其他都係垃圾
Dllm
想知你呢個course會攞咩grade sem尾分享下plz
暫時midterm below半個sd
炒Midterm?
yep
想死
唔知civil點 但mech平均每個mech course一個禮拜一分功課
year 1至少一晚通頂就可以屌起哂mt考既野
yr2 開始就無哩支歌仔唱
唔知civil點 但mech平均每個mech course一個禮拜一分功課
仲有mech2520同mech2907,地獄伏course
岩岩考完3610
我自己就咁睇既 如果純碎take hon course但無咁多時間擺到 以前又無讀過相關嘢 爛grade唔係能力問題
但如果真係擺咗好多時間都讀唔掂 無A range既話就另計
同埋無咁多時間 唔想咁chur其實讀番簡單版course都得 你拎到A+都好夠說服力話人知你係top
thx ching

咁我可能睇下Final出黎咩結果,啲前人話過咗limit之後會好啲
想問下
你一晚通頂溫嘅係邊幾科?
我yr1無讀書 所以其實我咁講只係比較緊我依家讀既course yr1除左數要keep住操 其他科都可以考前一兩日先溫都唔算大問題 例如compq civil1100

我今個sem有讀phy1003 都係考前一日先溫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞