[警世] 奧巴馬收左諾貝爾和平獎 結果係乜

215 回覆
1912 Like 33 Dislike
If you want peace , prepare for war
Aggre
純粹多野樣講下

冇實質作用嘅title
支共有撚受詛咒, 鄧小平李鵬袁木全部笑喪架
你睇清楚我講乜未先,我係話沉迷暴力同沉迷和平一樣喎。

有人覺得單純打人燒鋪全民勇武可以解決問題,但我會話單純暴力係解決唔到問題,要加埋和平手段,反之純粹既和平手段,係對付唔到有武器或者壟斷左公權力既人架。
奧巴馬到而家有冇為香港講過乜?
原本係狼
打得勁得濟 甩左個頭
變狠
我成日打錯字,包涵包涵
左膠為禍
到光復成功嗰日我唔介意
但一日未成功都不了
精彩,引以為戒
望下劉曉波
劃地自限講得好
有野想捐可以FB搵我地香港自由之書阿

係呀,我知我地講近廢話,但前線的確需要支援
https://lihkg.com/thread/1655137/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書

其實佢公關做得好, 但做的實事真係唔多
Op 講嗰幾樣野Trump 做得更徹底,由阿富汗敘利亞撤軍,縮減日韓德駐軍,放棄重返越南菲律賓
認同
打飛機獎
好彩有人講公道說話
係有班表面撚短視撚斷張取義
奧巴馬無做過嘢都講得出 證明連登仔視野窄平時又唔留意國際新聞 依家留意又淨係睇表面莽下定論 最慘無知9up都咁多人like

佢任內嗰啲國際調和平息al-qaeda救嗰啲唔撚係人命嚟㗎? 依家淨係你條命先值錢咩DLLM!

好簡單 唔講佢為和平做過啲咩
如果佢任內經濟做得唔好 邊撚度有咁多彈藥俾donald trump同支共fight啊?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞