[警世] 奧巴馬收左諾貝爾和平獎 結果係乜

215 回覆
1912 Like 33 Dislike
講得好
我都希望依個和平獎純粹攞黎make吓noise就算
陣間真係唔好彩攞咗 班阻膠出黎話我地攞過獎 唔可以暴力 陣間又話畫面唔靚 完美咁俾阻膠黎打飛機
攞啦攞啦 攞完政府同支那又可以有多樣野打飛機
真 再割勇武死全家
咁個獎又唔只得呢D人,仲有D真係偉人,有咪拎咗先,無咪由鳩佢囉
劉曉波夠拎和平獎啦
結果呢?
想對中國和理非
唔該搵佢張相望多兩望再諗清楚
陰公,,好大狗圈,P推
agger
同意
其實只係提名,世界每日咁多事發生,一年後或者已無人記得香港

如果你真係驚攞獎後香港人變晒左膠

咁個提名係提名香港人嘛,若果得獎,咪叫777、李家超、盧偉聰、鄧炳強、何君堯去攞囉,俾個光環佢哋,等佢哋綁手綁腳,從此變做大愛左膠
最好叫佢哋著我愛香港t shirt去攞獎

其實無論和平、勇武抗爭都只係手段,最重要運用得宜、收放自如
唔止謝sir,連er er er sir都……
https://lih.kg/1644080
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞