[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(33)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
都變埋新一代負皮錶

cw today

好彩我隻冇咩 qc 問題

呢條友不嬲多笑料
裝左個app Twixt 黎睇下機肉時差....
估佢唔到 omega PO 8900 肉 .... 13日落黎..既record 咁正
+1.0s/day
+1.3s/day (avg)
+12.5s in 13days
佢啲走越出越靚,好難忍
多謝指教
唔怪之得TGV join watchbox 果陣啲人係咁話 watchbox 死蠢啦.
TGV 同 Tim 對談果條片負皮多到我都不明所以
C Ward 好明白咩外表細節吸引到錶迷。真心勁

seiko seiko little star…
唉,盡情負皮啦
不過上 fackbook awdo group 睇親啲人都笑 cw 垃圾
咁應該係我唔識嘢喇
我覺得好 ok
Master Chronometer 係好嘢嚟
我都唔知點解,有個 cw group 啲人都係成日屌 cw cs, 但係啲人又係咁買

上CW forum見過有兩條友隻C65 GMT喺正常鎖好crown浸水情況下入水寄隻錶返去保養期內仲要收幾千蚊維修, 搞左好耐先唔收錢, 依家搞到我有D猶豫

想知點解Rolex咁多負皮
周街都係勞, 睇到悶啫
好心啲廠唔好咁 cheap 啦,俾人上網唱兩嘢,少咗個客咪仲大損失

不過我個人經驗都唔錯,之前佢哋寄錯錶帶俾我,佢哋會就咁寄條啱嘅俾我,冇問我攞返條錯

回覆嗰啲都算好快,兩,三日就搞掂
香港邊度有得賣?
我隻deepsea superlative chronometer 都做唔到...

最慘係隻 hulbot ......平放唔用 +2 +3 上手+8
膠帶有冇咁既情況?
會 聽講最大原因係個摺扣 香討果邊有講

依隻香港有冇見過bt ad 有display?
仲諗住落訂… 但膠帶唔係針扣?
最好試上手先 膠帶就好似蝦手幼人士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞