[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(33)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我覺得藍ok架 不過個價就可以買到好都好野

實色藍
識好幾個精工 日本staff都係用Casio
日本部長Daytona 印尼精工果面d 山番 就好多5仔
呀部長成個山口組 組長咁既款 凶神惡煞
我有聽過 ALS 員工係戴 nomos
staff price果隻都賣左
我個客係Richemont senior management但係戴Breguet heritage
我唔醒目戴GO去開會佢仲高興
YouTube有片睇到Als Watchmaker戴Nomos
佢有過底swatch 的心
佢差唔多大既swiss watch group都做過
入行係LVMH,之後跳去Kering,但係都係戴omega
我有搞笑問過佢點解唔做埋swatch儲齊一套
巴打我同你調轉 我年頭買左隻speedmaster
年尾下個月到打算入埋你依隻seamaster300就收工
問多句巴打係咪向罕有罕有到入?
Omega 隻CK2998係咪好難搵?
另外R字頭果間水貨舖信唔信得過?
其實將20 mm皮帶用落19mm lug錶得唔得?
稀有稀有個人幫襯過兩次(黎緊第3次)暫時都未中過伏
同另一間M字頭都多人問同都算老牌水貨錶網店
其實呢個post R同M好多人問 不如T巴考慮下會唔會置頂左佢

想換隻knot

老豆的
我諗諗佢
Iw327010 同327006點揀好小王子藍面vstitanium
皇x珠x
我識經紀
好天要出去行下

M字頭嗰間員工好nice, 有問題佢地都耐心解答, 而且地點好就腳
好友剛剛幫襯稀稀買了一隻月球錶一隻IWC 飛機計時。沒有問題

有冇清戴呢隻
有冇投訴?
1020 1330 梳士巴利花園!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞