[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(33)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
屌想掟撚爛自己隻錶了
陰工我一屋有三分四錶都係精同G。。。
割蓆啦屌
散仔果個版本
應該係request seiko出
Fb group GS owners club都湊夠200個人
打算傾緊出隻GSOC limited edition
所以我又未覺得seiko藍到咁
我本身都係想入300哈哈, 但PO配鋼帶味更吸引我, 兩款都係好J
DKLM 嬲嬲地,連登都 custom 一隻!
呢個陶瓷圈最靚
唉 真係煩撚死 間間都係咁

BTW 成個POST都無200條友 要出公海組團
精工都可以話係收柯打做嘢
casio 直頭係猛虎落地勢
好彩我得隻 pro trek 咋
希望citizen撐住 (雖然依家電波錶gmt+8時區已經轉左北京係礙眼啲), 否則以後只有投靠瑞士錶同德國錶
我就覺得無咩野分別 收ORDER就要做家咩?
兩間都係睇錢行頭理撚得你
BTW間間外國企業開D微博都好似平行時空咁
反而CASIO 仲係用HKG同TPE
連G-Shock都跪埋
我得返隻ham仔可以帶,但係可以好似G-Shock咁粗用嘅錶真係唔多
bulova諗唔諗得過

上年入手dream watch 116509
巴打又唔好咁激

果個limited edition好似係再之前嘅產物

商業社會,如果係警狗request,尚可接受

比起好多主動去奶警狗,算係咁

唔通警犬去7仔,去茶仔買外賣,賣畀佢地嘅我地又割咩...
咁按你個logic
Casio都係俾班支那人屌佢做咩中國,香港同台灣係分開 佢先出來道歉
一樣係per request
呢隻靚,不過太大隻,一上手就放返底
要完全斷絕所有企業無同警狗接觸,真係無可能
視乎佢主動奶定被動奶啦...無出聲明算係咁...相比CX, HSBC都跪咗
我同你一樣都好憎警犬,我都delete 晒所有警狗朋友
但實際社會,未出聲明算係咁,而且之前有巴打話係6月前嘅事
精工隻錶係9月出
CASIO個聲明係8月出
但個project 應該一早喇?
張圖好早見到
有冇巴打知依隻係咪停產model
上次見到隻15年2手 唔洗8雞....唔洗1日賣左...

早極都早唔過2014年同2016年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞