係IG見到個私影影相佬真係好ON9

457 回覆
103 Like 9 Dislike
我都講少少la 識真人
佢icon個拍檔叫ms.hody 之前都係做佢model 後來變partner
唔知上面位朋友係咪hody姐?

唔係 hody應該唔會上連登/高登

你講緊薯仔定邊個

磨牙

佢好中意笑人身材,明明第一次見就瘋狂由頭到尾數你身材一次,腳短腳粗腰粗平胸。咩cup既女仔都話人平胸,但一時又讚你大波。有次出男角比佢笑平胸真係笑勁死我
重有好中意叫人除衫除褲,話件衫夠長遮住個屎怱叫我除左條裙啊,話解兩粒鈕會影得靚D啊之類
更加唔好講佢咁向左走向右走大個人語尾會加"喵",40幾歲呀叔周街叫D十幾歲妹妹「家姐」

好難相像你講嘅人係我識咗好多年嘅人
係除咗語尾會加喵 其餘都未試過對我咁做

有朋友撐喎,重有冇多d point 先

朋乜撚野友
擺明係當事人

如果係當事人應該會打返佢ig d小學雞用語反駁喇
佢有好多個ig但呢個我冇follow過冇睇過
佢其他ig fb打d野好正常

咁要扮係路人甲去撐自己 梗係轉下打字習慣架啦

又未必一定係既
屌聽你地講完心都寒,佢比我想像中恐怖好多
我都講少少la 識真人
佢icon個拍檔叫ms.hody 之前都係做佢model 後來變partner

hody影d相呎度都好大下 同hoiyan.mo有得揮喎
有冇人見過佢個樣

前個幾排佢日日都話想綁人
真係好撚變態
其實樓主未po相之前我已經估到你講邊個

前個幾排佢日日都話想綁人
真係好撚變態
其實樓主未po相之前我已經估到你講邊個

ig得佢特別on9

磨牙

佢好中意笑人身材,明明第一次見就瘋狂由頭到尾數你身材一次,腳短腳粗腰粗平胸。咩cup既女仔都話人平胸,但一時又讚你大波。有次出男角比佢笑平胸真係笑勁死我
重有好中意叫人除衫除褲,話件衫夠長遮住個屎怱叫我除左條裙啊,話解兩粒鈕會影得靚D啊之類
更加唔好講佢咁向左走向右走大個人語尾會加"喵",40幾歲呀叔周街叫D十幾歲妹妹「家姐」

朋乜撚野友
擺明係當事人

我只可以講我而家冇影相 再講多少少好易起底

朋乜撚野友
擺明係當事人

你撐緊邊個啊
根本兩個都有問題 你幫邊個都係狡辯
條友有mon住
Hello
私影佬係呀叔 平頭 帶眼鏡 肥肥地
現奉上佢頭號model照 唔知俾呀叔屌過幾多次?
毒撚真係好恐怖
屌聽你地講完心都寒,佢比我想像中恐怖好多

我聽過更猛料但無實質證據廢事講

朋乜撚野友
擺明係當事人

你撐緊邊個啊
根本兩個都有問題 你幫邊個都係狡辯

咩呀 我只係講返上面位絲打講嘅同我識嘅唔同姐
然後又俾巴打話係個影相佬
我咪講返我唔係個影相佬本人囉
有次我喺ifc mall 最頂個花園hea 果陣見到個女仔比啲私影呀叔用啲視姦式嘅眼神望住,啲影相角度仲要好賤,加埋好似流晒口水咁伸晒脷
我覺得好恐怖,個畫面係影相但好似玩緊多p咁

諗起都覺得有陰影
有次我喺ifc mall 最頂個花園hea 果陣見到個女仔比啲私影呀叔用啲視姦式嘅眼神望住,啲影相角度仲要好賤,加埋好似流晒口水咁伸晒脷
我覺得好恐怖,個畫面係影相但好似玩緊多p咁

諗起都覺得有陰影

個女仔應該係做開私影,因為佢著cosplay制服
同埋仲擺到pose笑得出嘅
我都講少少la 識真人

hody影d相呎度都好大下 同http://hoiyan.mo有得揮喎

佢嗰啲都叫大尺度?
我影嗰啲咪超尺度
留名食花生
我都講少少la 識真人

hody影d相呎度都好大下 同http://hoiyan.mo有得揮喎

佢嗰啲都叫大尺度?
我影嗰啲咪超尺度

想睇
我以前女朋友比佢影過
就係因為呢樣野所以分手
同埋佢之前成日又話唔再影又話唔再約咁
扮曬道德
又話d人好變態成日pm佢話條女好正個d
轉個頭咪又係開番個ig 影女
扮曬高清
偽君子

樓主都特登遮樣 做咩post埋人地上黎呀
我都講少少la 識真人

佢嗰啲都叫大尺度?
我影嗰啲咪超尺度

想睇

你都做過私影?

樓主都特登遮樣 做咩post埋人地上黎呀

唔好搞埋啲女啦 好蘑菇
//寶寶好想屌人,但寶寶不説
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞