係IG見到個私影影相佬真係好ON9

457 回覆
103 Like 9 Dislike
以前高登都有人開post 講過佢

http://h.saren.me/oRMU

btw 佢係4x阿叔,聽過唔少衰野但真假難分,廢事講出嚟冤枉好人
應該點樣形象呢種人?
扮無自信,影完又要話自己影得差
少少野就講悔氣說話想人氹返佢
影完啲咸濕相又要加返句,唉一定好多人unfolloew我

根本就係度試水溫,睇下邊個話靚就再約人影
有friend比佢影過 聽講係阿叔嚟

阿叔?唔係掛 我仲以為係後生仔

我個friend話個阿叔有時會請佢地食野㗎喎 話佢好好人

真係蠢過🐽🐽
留名

我依家請絲打食半島自助餐pm me

食完之後要好評我貼返上黎
唔止佢一個 見到仲有班人都係咁

屌你老母全部都死毒撚黎
依d豬西都搵人影私影
依d豬西都搵人影私影

唔好搞啲女啦,唔好貼樣

屌你老母全部都死毒撚黎

個簡介
我之前都有喺ig玩私影
識到個女仔咁啱條友都有影
個女仔話條友知道我有份影佢之後
係咁同佢講我好危險
一睇啲相就知我唔係好人之類
(確實本人影開比較性感嘅)
叫個女仔唔好再同我影
黐孖筋三唔識七無啦啦係咁唱衰我
好彩個女仔都明白事理
而我又真係無做過咩越軌行為
反而之後佢話覺得條友好古怪
無再同條友影了
應該點樣形象呢種人?

我都一早已經咁覺得 佢影相唔係差但係佢d 言論真係好令人反感

p.s. 等睇佢又話唔再約人
我之前都有喺ig玩私影
識到個女仔咁啱條友都有影
個女仔話條友知道我有份影佢之後
係咁同佢講我好危險
一睇啲相就知我唔係好人之類
(確實本人影開比較性感嘅)
叫個女仔唔好再同我影
黐孖筋三唔識七無啦啦係咁唱衰我
好彩個女仔都明白事理
而我又真係無做過咩越軌行為
反而之後佢話覺得條友好古怪
無再同條友影了

屌,啲小氣毒撚係咁
以前中學都見唔少,想搶人條女要踩衰人
應該點樣形象呢種人?

我都一早已經咁覺得 佢影相唔係差但係佢d 言論真係好令人反感

p.s. 等睇佢又話唔再約人

推到呢啲垃圾仆街啦

屌你老母全部都死毒撚黎

死毒撚
其實啲女dm上網亂dm搵人影佢係咩心態
仲有明明見到啲相意淫仲要dm dm完先知驚危險 有冇蠢到咁

有女dm過我話覺得我影得靚
(佢係咁講架咋)
所以想搵我幫手襯後生留倩影
唔該大家集中返係個影相佬度,唔好拉埋啲女落水
,Post相有樣打返格
唔該大家集中返係個影相佬度,唔好拉埋啲女落水
,Post相有樣打返格

唔止集中嗰一個影相佬先啱ig大把呢啲人
其實啲女dm上網亂dm搵人影佢係咩心態
仲有明明見到啲相意淫仲要dm dm完先知驚危險 有冇蠢到咁

有女dm過我話覺得我影得靚
(佢係咁講架咋)
所以想搵我幫手襯後生留倩影

影相唔係問題 明刀明槍咁無乜野
係個條on9仔扮撚哂草食男咁
明明本身幅相性感 唔打caption都正正常常
佢d caption 句句都戴晒頭盔咁
又話唉冇人會再搵我影
幅幅相都加埋d caption 好似身有屎咁
其實呢d私影係咪d女有錢收?
定俾返錢個攝影
明明本身幅相性感 唔打caption都正正常常
佢d caption 句句都戴晒頭盔咁
又話唉冇人會再搵我影
幅幅相都加埋d caption 好似身有屎咁

40幾歲都咁撚on9
其實呢d私影係咪d女有錢收?
定俾返錢個攝影

呢啲無錢收 free model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞