係IG見到個私影影相佬真係好ON9

457 回覆
103 Like 9 Dislike
應該點樣形象呢種人?
扮無自信,影完又要話自己影得差
少少野就講悔氣說話想人氹返佢
影完啲咸濕相又要加返句,唉一定好多人unfolloew我

根本就係度試水溫,睇下邊個話靚就再約人影

我都一早已經咁覺得 佢影相唔係差但係佢d 言論真係好令人反感

p.s. 等睇佢又話唔再約人

竟然有人覺得佢唔差。。。我諗你真係要睇多幾個IG影相人啲圖。。。

啲女直程覺得靚,佢ig依家自己係度打飛機啦

得罪講句,比部無反個中學生都影得出。。。
推到變態私影仆街

香港d貓唔係catgirl 就係咸濕私影中坑
有冇d正常少少

有冇d正常少少

我都估唔到呀喵

有冇d正常少少

我都估唔到呀喵

無錯喇喵
貓腔叔del 左ig 了

佢無 del, 轉左名避緊風頭

新名係咩呀喵?

究竟貓控係薯仔定個柒頭皮yin

應該就係薯仔會加個喵字

呢個先係薯仔,2x歲毒男
yin 係4x歲貓腔肥大叔

新名係咩呀喵?

應該就係薯仔會加個喵字

話知佢2x家4x
男人老狗加個喵喺語尾真係頂唔順
利申:非針對任何人

新名係咩呀喵?

應該就係薯仔會加個喵字

話知佢2x4x
男人老狗加個喵喺語尾真係頂唔順
利申:非針對任何人
嚇撚死!好彩見唔到自己
點約女?想學野
係咁強調要女生

Yin 你認為你到時改名就得咩?
你咁on9 我一眼就認到你
我知你有追post , 快cap我圖放上ig呻吟啦

睇撚死你條廢柴轉個靚身又繼續約

肯定會圍內有班友話關我撚事,又話我提子

你理撚得我啫

繼續推,推到班變態佬自動收皮

你理撚得我啫

嚇撚死!好彩見唔到自己

如果你一樣咁on9 , 遲早輪到你
整合下
Yin:廢中鹹濕佬 扮草食男+講嘢戇鳩鳩 ig已dle
薯仔:屈人請食飯 叫人影相拉低件衫/裙 講野扮cute加「喵」
有冇理解錯
整合下
Yin:廢中鹹濕佬 扮草食男+講嘢戇鳩鳩 ig已dle
薯仔:屈人請食飯 叫人影相拉低件衫/裙 講野扮cute加「喵」
有冇理解錯

好彩而家已經少搵人影相
加上個ig private咗
唔係分分鐘俾人放埋上嚟
嚇撚死!好彩見唔到自己

個別攝既為人就唔講啦 但係私影本無罪
當年 陳小二 係旺角比堅尼街拍都上到頭版 就知道香港人好封建保守

你理撚得我啫

咁yin改咗咩名啊

佢開返出黎先講啦
嚇撚死!好彩見唔到自己

個別攝既為人就唔講啦 但係私影本無罪
當年 陳小二 係旺角比堅尼街拍都上到頭版 就知道香港人好封建保守

認真影相無問題
扮撚哂野既影相佬就抵屌啦
不推不是人

你理撚得我啫

咁yin改咗咩名啊

佢開返出黎先講啦

我依家都無佢ig
不過佢咁on9 實認得出既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞