係IG見到個私影影相佬真係好ON9

457 回覆
103 Like 9 Dislike
我比佢影過 要講佢既壞話我可以講三日三夜

磨牙

佢好中意笑人身材,明明第一次見就瘋狂由頭到尾數你身材一次,腳短腳粗腰粗平胸。咩cup既女仔都話人平胸,但一時又讚你大波。有次出男角比佢笑平胸真係笑勁死我
重有好中意叫人除衫除褲,話件衫夠長遮住個屎怱叫我除左條裙啊,話解兩粒鈕會影得靚D啊之類
更加唔好講佢咁向左走向右走大個人語尾會加"喵",40幾歲呀叔周街叫D十幾歲妹妹「家姐」

嘩屌
四十幾歲龍友大叔用貓腔
我比佢影過 要講佢既壞話我可以講三日三夜

磨牙

佢好中意笑人身材,明明第一次見就瘋狂由頭到尾數你身材一次,腳短腳粗腰粗平胸。咩cup既女仔都話人平胸,但一時又讚你大波。有次出男角比佢笑平胸真係笑勁死我
重有好中意叫人除衫除褲,話件衫夠長遮住個屎怱叫我除左條裙啊,話解兩粒鈕會影得靚D啊之類
更加唔好講佢咁向左走向右走大個人語尾會加"喵",40幾歲呀叔周街叫D十幾歲妹妹「家姐」

仲有無其他摩牙

大把 果日比佢R完出去影之後去食飯,食完飯條仆街唔肯比錢要我比錢
一個人成百幾蚊,佢要個讀緊書既幫佢比。如果係我約個攝去影,請食飯冇問題啊,問題係佢R我影點解要我請佢食野
重要同我講佢一出糧就同佢「女朋友」去shopping買左千幾蚊既bra同衫用哂份糧,窮就咪出黎食飯啦

好寒酸
條廢中宜家係咪好撚不爽

但寶寶不說
自爆嗰個del撚咗ig未
貓腔叔del 左ig 了

好快就會好似不死鳥咁重生架喇喵

佢無 del, 轉左名避緊風頭

新名係咩呀喵?

新名係咩呀喵?

究竟貓控係薯仔定個柒頭皮yin

新名係咩呀喵?

狙擊手準備

新名係咩呀喵?

狙擊手準備

新名係咩呀喵?

狙擊手準備

準備好喇喵

新名係咩呀喵?

薯仔係邊個?
應該點樣形象呢種人?
扮無自信,影完又要話自己影得差
少少野就講悔氣說話想人氹返佢
影完啲咸濕相又要加返句,唉一定好多人unfolloew我

根本就係度試水溫,睇下邊個話靚就再約人影

我都一早已經咁覺得 佢影相唔係差但係佢d 言論真係好令人反感

p.s. 等睇佢又話唔再約人

竟然有人覺得佢唔差。。。我諗你真係要睇多幾個IG影相人啲圖。。。
應該點樣形象呢種人?
扮無自信,影完又要話自己影得差
少少野就講悔氣說話想人氹返佢
影完啲咸濕相又要加返句,唉一定好多人unfolloew我

根本就係度試水溫,睇下邊個話靚就再約人影

我都一早已經咁覺得 佢影相唔係差但係佢d 言論真係好令人反感

p.s. 等睇佢又話唔再約人

竟然有人覺得佢唔差。。。我諗你真係要睇多幾個IG影相人啲圖。。。

啲女直程覺得靚,佢ig依家自己係度打飛機啦
到底轉左咩名
比薯仔搵過

新名係咩呀喵?

應該就係薯仔會加個喵字
比薯仔搵過

有冇野聽
比薯仔搵過

有冇野聽

幾十歲人仲喵 啲相又唔係靚
各位狙擊手記得係佢d 「partner」IG做個地毯式搜索
條廢中一定仲係入面
各位狙擊手記得係佢d 「partner」IG做個地毯式搜索
條廢中一定仲係入面

比薯仔搵過

有冇野聽

幾十歲人仲喵 啲相又唔係靚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞