係IG見到個私影影相佬真係好ON9

457 回覆
103 Like 9 Dislike
其實呢d私影係咪d女有錢收?
定俾返錢個攝影

雙方都free 識人做緊
明明本身幅相性感 唔打caption都正正常常
佢d caption 句句都戴晒頭盔咁
又話唉冇人會再搵我影
幅幅相都加埋d caption 好似身有屎咁

見撚到佢啲 caption先覺得值得post出黎
如果自己條女去搵人影相,飛得架啦
我之前都有喺ig玩私影
識到個女仔咁啱條友都有影
個女仔話條友知道我有份影佢之後
係咁同佢講我好危險
一睇啲相就知我唔係好人之類
(確實本人影開比較性感嘅)
叫個女仔唔好再同我影
黐孖筋三唔識七無啦啦係咁唱衰我
好彩個女仔都明白事理
而我又真係無做過咩越軌行為
反而之後佢話覺得條友好古怪
無再同條友影了

屌,啲小氣毒撚係咁
以前中學都見唔少,想搶人條女要踩衰人

見人影性感就話人地鹹濕佬
又教啲女仔要好好保護自己
自己又成日搵女影性感題材
真是黐撚線
影嗰個唔係正常
被影嗰個都唔係正常
一班垃圾
屌鳩你個串燈玩幾十萬次,同一條天橋影幾百萬次
好柒d 相
屌鳩你個串燈玩幾十萬次,同一條天橋影幾百萬次

同一位同一個pose不過唔同人 咁樣影有咩意思
我之前都有喺ig玩私影
係咁同佢講我好危險
叫個女仔唔好再同我影
好彩個女仔都明白事理
無再同條友影了

屌,啲小氣毒撚係咁

真是黐撚線

拿呢招野
20年前就高招
踩低人地,抬高自己,令到人地覺得佢更加可信
放低介心,細心體貼阿
留到條女比自己影,唔會比其他影得更好既搶走條女,仲可以扮熟套底睇下人影唔影性感

高登都唔少咁既人
搶人條女話人係狗公
垃圾廢中 private ac做乜
唔係要俾人睇自己影女啲相咩

咁快手

咁快手

唔緊要我一早遇左有咁既事,開左好多個ig follow佢

咁快手

成班女護航

咁快手

成班女護航

男人老狗咁撚廢
我之前都有喺ig玩私影
係咁同佢講我好危險
叫個女仔唔好再同我影
好彩個女仔都明白事理
無再同條友影了

屌,啲小氣毒撚係咁

真是黐撚線

拿呢招野
20年前就高招
踩低人地,抬高自己,令到人地覺得佢更加可信
放低介心,細心體貼阿
留到條女比自己影,唔會比其他影得更好既搶走條女,仲可以扮熟套底睇下人影唔影性感

高登都唔少咁既人
搶人條女話人係狗公

高招
見過佢打啲懶感性長文話影相好垃圾
成班女留言叫佢唔好唔開心
OP開個po淨係寸人地d語氣同d相
似係葡萄多d
你話佢借影相溝/搞你條女就話姐
利申有睇開,技巧題材真係好普通&單調
但係日日都影好似好得閒咁,好好奇正職係咩

另外sm果d真係不了
似係葡萄多d

另外sm果d真係不了

廢中緊係大把時間日日影
似係葡萄多d

另外sm果d真係不了

點解係葡萄?
我食飽飯無屎屙覺得佢好on9 post上黎唔得?
試過幾次比人inbox問影唔影
我扮到好想影 又問會點影去邊影 有無得影得意風 佢地就答你啱性感多好多喎 bikini 個類啦 bk房影咪有私隱
又話影嘅相得佢同我會有

最後玩撚完一大輪就block左佢地
咸濕就咸濕啦 扮曬中意影相 又唔見會約仔影
我扮到好想影 又問會點影去邊影 有無得影得意風 佢地就答你啱性感多好多喎 bikini 個類啦 bk房影咪有私隱
又話影嘅相得佢同我會有

開名啦
又話影嘅相得佢同我會有

咸濕就認
私私縮縮咁真係好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞