假如蓄洪池真係可以地底相通,我大膽假設然後發現咗啲嘢(非迷信)

486 回覆
1726 Like 25 Dislike
係囉 我做個水窿同沉降啲雜工都未識分
仲講成個工程係做啲乜?
一定白帽果堆至清楚
有興趣~唔該講多D~Thanks!
當然有
Hi sir
搞沙中線係假,實際上係地下通
就算地下通又有乜問題
我覺得冇一百人落軌落軌仲唔即打卡咩
安已不
都係。。不過佢一句戰略關係大晒
合理過班法膠先
但唔信中共有咁深謀遠慮
最多都只係地下隧道方便香港赤化之後送政治犯
預備世界大戰防空乜乜物物嗰啲就算鳩數啦
支那人有咁醒
近代就唔會外戰全敗啦
隔離po cap過嚟
地下水道送中以往已經發生過,而地點可從新屋嶺入去

絲打查到嘅資料顯示,
去年年尾香園圍就有警嚴守沿路嘅記錄
https://www.hk01.com/即時體育/272614/行山-01山記-繞禁區入蓮麻坑村似逃獄-落山被警察查身份證

同埋開採完嘅礦洞明明話好危險,但又無填埋佢。水道同英治時期碉堡底下嘅地道會唔會有已打通嘅可能?

仲有一點
中共話過「香港地底係中國嘅」
https://thestandnews.com/politics/一地兩檢-胡漢清-香港地底不屬自治範圍-西九總站地下設施-高鐵管道可列內地邊防區/

高鐵佢都擅自起多幾層地庫
係咪代表佢哋喺地底仲做咗好多嘢,用嚟暗中送中?
喂屌 中國話香港地底係中國的 呢個好癲喎
會唔會係中國火箭軍用黎放核彈嘅秘密地點
大坑東蓄洪池本身淨係落左外面個閘 而家喺入面再加多左道閘 係咪我心多...
用黎閘住渠記做野?想做就要通知?
涉事綠的KC2280在上水清河邨出入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞