假如蓄洪池真係可以地底相通,我大膽假設然後發現咗啲嘢(非迷信)

486 回覆
1726 Like 25 Dislike
咁就解釋有其中一條浮屍(好似叫周X蘭, 6X定7X歲老人家) 831果日係太子站見到過, 之後就發現變左浮屍, 好可能係其中一個行路軌走既人?
希望只係鳩up

好得人驚
佢地不經意地入左入蓄洪池/途中既管道
但不幸有大量沖左入嚟
所以造成咁多浮屍
諗落合合地理
方向正確既野 唔知點解上唔到熱門
熱門啲post,有一堆政府同建制
佢地點講,其實都唔影響到我地,無咩推嘅價值。
有緣人自然會入來
等你
樓主講嘅藝術中心係咪亞洲協會中心?嗰個只係幌子,係陳啟宗、老懵懂佢地搞嘅。呢個軍營原本係英軍軍火庫,亦係英軍收藏機密資料嘅地方,裡面有大火爐,一旦敵軍攻入,英軍會即刻用火爐燒毀文件

九七時軍營分為兩部分,一部分租畀亞洲協會中心,一部分變成解放軍軍營。呢個軍營特別低調同神秘,發生過一啲怪案,而家唔得閒講,你google 下睇下有冇,遲啲同你講
樓主講嘅藝術中心係咪亞洲協會中心?嗰個只係幌子,係陳啟宗、老懵懂佢地搞嘅。呢個軍營原本係英軍軍火庫,亦係英軍收藏機密資料嘅地方,裡面有大火爐,一旦敵軍攻入,英軍會即刻用火爐燒毀文件

九七時軍營分為兩部分,一部分租畀亞洲協會中心,一部分變成解放軍軍營。呢個軍營特別低調同神秘,發生過一啲怪案,而家唔得閒講,你google 下睇下有冇,遲啲同你講
BU 人都聽過呢個講法
其實地底下面互通其實一啲都唔奇,其實好多國家都會有
日本蘇聯英國美國都有傳過,美國就更加多啦。仲有話就話大陸成日抄呢個抄嗰個,但係科技水平絕對唔差,美俄做到中共都有機會可以,所以如果係中共係香港起一個軍事地下基地,絕對唔出奇。(各位可以參考下丹佛機場)

個人認為唔係得中共係入面做嘢,其他國家都有機會,話曬以前香港係英殖,咁多年來又有政治部,又係咁多間諜會用香港做情報收集地,就算97之後,係香港咁多年建立左咁多嘢會捨得一次過放棄?所以我大膽假設,地底下唔只中共做野,而國家之間大家所計劃嘅,足以令到基巴咁講講會有WW3

好似斯諾登呢啲人材,大家都知香港收埋唔少,畀中共收左來做嘢,都唔出奇。
國土鍊成陣
定其實特登出等d人覺得太多疑點去check入邊有咩問題?
越講越毛骨悚然
我都覺得有呢個可能,但證實唔到,所以等巴打篇長文講蘋果篇報導
最近十年,政府大力發展岩洞,會唔會都有可能用得着
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞