假如蓄洪池真係可以地底相通,我大膽假設然後發現咗啲嘢(非迷信)

486 回覆
1726 Like 25 Dislike
唔怪之得政府起乜都天價工程費加超支
原來除左進貢支那仲要拎去整暗道
一直有個疑問,假設,真係假設你個hypo係存在,存在地下通道,作軍事用途。

一百幾個人,消失或者下落不明,
手足失蹤,到多單跳海同跳樓案,

都無一個家屬出嚟講過一句,
無朋友擔心佢朋友,

資訊爆炸、同時資訊不全面、零碎、不對稱、假消息。

令到無辦法理出真相,無真相就只會令我哋看很知彼知己,無知彼知己就無可能贏到敵人。

Ps,唔係反駁,而係成個社會只有消息不停爆出,恐慌情緒漫延,但竟然無新聞追蹤。我希望只係未追蹤完,而唔係中共控制咗大部分資訊。
起雞皮。。。大膽假設 小心求證
講真 依家發生左咁多查明唔到真相既事出黎 已經唔可以再排除任何可能性
點解係男人就頂硬上不停追擊 同香園圍有關既post?
樓主冇check 埋金鐘正義道軍營?呢個軍營經常被人忽略,但係最神秘,發生過好多離奇嘅事
咁究竟個831 百人手足最後係唔係真係走到
愈睇愈似鋼煉FA 情節
鋼鍊橋段
推!!
可唔可以問吓妖言惑眾阿Chris
佢可能會查到
雲海唔係好鐘意呢d 故事咩 去左邊到
Agger 同埋地盤有指定出入口
地盤工人未必知道地底野起到去邊個位置?
加上地盤工係可以經常大批更換
而家咁諗話政府引入大陸地盤工分分鐘係解放軍黎
我都覺樓主會唔會諗多左少少?
香港地方咁細,有啲設施其實好多年前英政府果時都已經有喺到
鋼之鍊金術師中嘅劇情係講軍權政府被「人造人」操控,不斷引起同鄰國嘅戰爭,起特定嘅地點留下「血之紋」,目的係想利用國家人民嘅性命鍊成巨大嘅「賢者之石」
用更多人命鍊成嘅賢者之石會越強
人造人可以因賢者之石嘅力量成為神,超越一切。
國土鍊成陣就係鍊成賢者之石嘅術式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞