假如蓄洪池真係可以地底相通,我大膽假設然後發現咗啲嘢(非迷信)

486 回覆
1726 Like 25 Dislike
有僥倖從現場逃亡的前線抗爭者憶述「浩劫」經過,稱「防暴(警)衝入車廂,見人就打,市民都打」,他與百多人最後唯有經鐵路路軌離開,當中不少人更已受傷,要由其他人抬走,但由於沿途「全部站都落晒閘,擺明唔俾(畀)我地(哋)走」,最終他們逃步到其他車站「爆閘」離開。

即係走到
平時黨鐵職員都唔會走入行車隧道啦
我都對果百幾人係咪比老解殺哂都成疑問
如果真係殺哂,咁原因多數係同中共在港軍力部署有關
因為支那要「扮」維持一國兩制
咁大部分行軍調動最好收埋係地底,防止比外國track到再話破壞一國兩制云云

我記得有手足講過話係分開左幾隊人走
仆街 咁咪仲恐怖過越共遊擊隊
令我諗起報夢個post... 話係地下有軍人仲有其他人個段..
push
屌你咁講我先醒起有軍人
咁一係就唔係個個係哂美乎走
你落到黑雨咁市區都無出現好大型嘅水浸個原因就係呢啲蓄洪池
唔係架實有班後生偏黃,你都見到發夢有唔少地盤巴
要咁質疑就要質疑埋呢百幾人到底係咪存在 相同片都冇 成篇野只係用字寫出黎
71爆立法會果時
已經有人講話爆秘道
即係confirm唔到
張圖剩係得果個工地範圍
要望埋隔離先有可能聯想到
照你推斷 有無可能gay巴就係當日太子百幾名手足走得甩嘅其中一個?所以佢先知咁多
工人涉及人數咁多仲再判上判
點可能風聲收得咁緊

有人話死晒
問題又黎喇
佢地冇人際network 既???
起個通道啫 啲施工嘅人點會理咁多
以為本身係工程一部分呢可能
總工程師嗰啲就可能知
我直情覺得佢係有份負責睇住呢舊野
我地應該點做先可以知道真相
諗起Breaking Bad個地下製毒工場,Better Call Saul有講點起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞