[Please play kagawa!!!]🐝多蒙特吹水及比賽即討區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
屌我追唔切post
成班痴線佬 一個下晝去到100
想改英文名嘅師兄 其實好多名都得嘅 但首先你要識讀 同埋睇埋你姓咩
想改英文名嘅師兄 其實好多名都得嘅 但首先你要識讀 同埋睇埋你姓咩

個個我嚟

個個我嚟

早晨
我冇睇邊個回post因為

個個我嚟

早晨

仲早
其實認真想改Marcel
我唔識自己

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

查過 1D野都冇 歐美國家都會用呢個名

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

你覺得適合你就用啦

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

你覺得適合你就用啦

好細心 真係查埋
我唔識自己

照下鏡

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

你覺得適合你就用啦

好細心 真係查埋

唔怕生壞命 最怕改錯名丫嘛 呢啲小心啲好
我唔識自己

照下鏡

照仲鏡 發覺自己係件奶油多 點算好

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

你覺得適合你就用啦

好細心 真係查埋

唔怕生壞命 最怕改錯名丫嘛 呢啲小心啲好

應該好過而家個個
我唔識自己

照下鏡

鏡 發覺自己係件奶油多 點算好
我唔識自己

照下鏡

我想食
打左10季 淨係見過4 5次多子

中場弱咁多

4-2-3-1 幾好用

433(4)
Dembele Reus Auba
kagawa
castro rode
schmelzer sokratis bartra piszczek
burki

Pes多子好好用

dembele 打後一格回防幾幫得手
今日試下433
我唔識自己

照下鏡

我想食

我都想食 好肚餓 加多杯凍檸茶/凍奶茶

中場弱咁多

4-2-3-1 幾好用

433(4)
kagawa
castro rode
schmelzer sokratis bartra piszczek
burki

Pes多子好好用

winning今集點 冇買
因為多子簽左winning 所以好用D係正常(好似係)

個個我嚟

早晨

仲早

查下啲名點解先
有時含意嘅野...

你覺得適合你就用啦

好細心 真係查埋

Marcel同Lukas幾好
但用Lukas你要同人強調係用k唔係c,同埋唔係講咳s係講卡s 要用德文讀法先正呢個名
其實我就鐘意Mikel嘅,不過得西班牙人會用,姐係好似Sergio咁

其實lukas/lucas都唔差 同埋我本來想改Marcus 不過諗諗下Marcel好似好D
米雞就不了 改米雞姐係=人地一定知係因為轟個球員嚟改
Sergio擺係香港既情況=家俊

中場弱咁多

4-2-3-1 幾好用

433(4)
kagawa
castro rode
burki

Pes多子好好用

dembele 打後一格回防幾幫得手
今日試下433

話說我開左個全99既人仔放係隊多仔到 好屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞