[Please play kagawa!!!]🐝多蒙特吹水及比賽即討區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

Borussia Dortmund

HEJA BVB

Echte Liebe

BVB 2016-2017

DANKE KLOPP

DANKE KEHL

番左名係咪可以狂玩香川

2016/17 Squad
Goal

1 Germany Roman Weidenfeller

38 Switzerland Roman Buerki

39 Germany Hendrik Bonmann

Defence

3 South Korea Park Joo-ho

4 Serbia Neven Subotic

5 Spain Marc Bartra

13 Portugal Raphael Guerreiro

25 Greece Sokratis Papastathopoulos

26 Poland Łukasz Piszczek

28 Germany Matthias Ginter

29 Germany Marcel Schmelzer (Captain)

37 Germany Erik Durm

Midfield

6 Germany Sven Bender

7 France Ousmane Dembele

8 Turkey Nuri Sahin

9 Turkey Emre Mor

10 Germany Mario Goetze

18 Germany Sebastian Rode

21 Germany Andre Schuerrle

22 United States Christian Pulisic

23 Japan Shinji Kagawa

24 Spain Mikel Merino

27 Germany Gonzalo Castro

30 Germany Felix Passlack

33 Germany Julian Weigl

Attack

11 Germany Marco Reus

17 Gabon Pierre-Emerick Aubameyang

番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

發覺fifa一用多子猜波就成隊上哂半場
一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流
留名
Hi
3個香川巴絲都入哂嚟
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

Defensive防中雙閘留後 要用先自L1+Pass谷佢上去
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

Defensive防中雙閘留後 要用先自L1+Pass谷佢上去

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

以前用車狗專責屠皇馬3-0
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

要set instruction喎 唔係就咁defensive
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

要set instruction喎 唔係就咁defensive

點set

車狗屠皇 唔識用車狗
皇好用好多 猜又得 跑狗又得
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

去Instruction(尾二個tag)可以逐個球員較
車狗都係跑 反正用皇馬10個有9個都係鳩跑壓曬上黎
番左名係咪可以狂玩香川

FIFA任玩

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先
我自己麻麻地車狗 所以唔想用
btw想練下3星半-4星隊

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先

有人玩咩咁低星
報到

一比人打反擊就入硬咁制

利申猜波流

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先

有人玩咩咁低星

好少人玩 但係online見到呢D隊你先驚
不過大路都係4星半-5星架啦
比盡4星
俯度有幾多個香川
俯度有幾多個香川

已知3個

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先

有人玩咩咁低星

比盡4星

4星半中handicap想死 完全無得猜

下次打試下咁做先
btw 皇馬真係好撚勁

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先

有人玩咩咁低星

比盡4星

會玩到燥

點set

車狗屠皇 唔識用車狗

一陣開機set先

有人玩咩咁低星

比盡4星

會玩到燥

死守斬斬斬囉無架啦 唔好諗猜得轉身/比直線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞