[Please play kagawa!!!]🐝多蒙特吹水及比賽即討區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想改英文名 改Marcel好唔好
定改Marco mario julian Marc 好
btw 認真想改

Großkreutz

Lukasz
btw 認真想改

Großkreutz

姓嚟

對唔住 痴線佬看台冇得你坐
南看台全企位黎架
各位痴線佬都係 一手啤酒一手搭住旁邊果個,成班人一齊un
最重要係我一七幾都只可以因時間差跳起睇到波,佢地好撚高

一級唔夠你用?

德國佬高是常識吧

20cm都有呱

又唔係完全睇唔到既 係睇到好攰者
佢地都唔停既 有條友拎無線咪做指揮 班痴線佬就跟佢頭 試過無端端一齊用粗口屌鳩04 但係對緊狼堡

證明多迷真係好憎04

Scheisse Null-Vier lalalalala

比賽日係多蒙特火車站有人著件藍色衫都俾多迷屌啦
比賽前係火車站已經唱緊歌 轉地鐵去球場全車都黃衫

一級唔夠你用?

德國佬高是常識吧

20cm都有呱

佢地都唔停既 有條友拎無線咪做指揮 班痴線佬就跟佢頭 試過無端端一齊用粗口屌鳩04 但係對緊狼堡

證明多迷真係好憎04

正 我最多都係試過去睇川崎前鋒見到鹿島鹿角啲人
🌍 BORUSSIA DORTMUND INTERNATIONAL!
🇩🇪 André Schürrle, Julian Weigl
🇩🇪 (U21) Matthias Ginter
🇩🇪 (U19) Felix Passlack
🇹🇷 Nuri Sahin, Emre Mor
🇵🇱 Łukasz Piszczek
🇬🇦 Aubameyang Pierre-Emerick
🇯🇵 Shinji Kagawa
🇫🇷 Ousmane Dembélé
🇵🇹 Raphaël Guerreiro
🇪🇸 Marc Bartra
🇪🇸 (U21) Mikel Merino
🇸🇪 (U19) Alexander Isak
🇬🇷 Sokratis Papastathopoulos
🇨🇭 Roman Bürki
🇺🇸 Christian Pulisic

應該都幾多正選
🌍 BORUSSIA DORTMUND INTERNATIONAL!
🇩🇪 André Schürrle, Julian Weigl
🇩🇪 (U21) Matthias Ginter
🇩🇪 (U19) Felix Passlack
🇹🇷 Nuri Sahin, Emre Mor
🇵🇱 Łukasz Piszczek
🇬🇦 Aubameyang Pierre-Emerick
🇯🇵 Shinji Kagawa
🇫🇷 Ousmane Dembélé
🇵🇹 Raphaël Guerreiro
🇪🇸 Marc Bartra
🇪🇸 (U21) Mikel Merino
🇸🇪 (U19) Alexander Isak
🇬🇷 Sokratis Papastathopoulos
🇨🇭 Roman Bürki
🇺🇸 Christian Pulisic

應該都幾多正選

而家美國都幾多勁人 pulisic同加柏個Johnson都唔差

一級唔夠你用?

德國佬高是常識吧

20cm都有呱

證明多迷真係好憎04

我都想去下日本睇波 始終細個最先接觸既其中一個聯賽係日職

20cm都有呱

證明多迷真係好憎04

日職睇過大阪飛腳主場 都幾好氣氛

20cm都有呱

證明多迷真係好憎04

遲D去東京睇下睇唔睇到FC東京 去大阪就睇大阪飛腳架喇我諗

證明多迷真係好憎04

遲D去東京睇下睇唔睇到FC東京 去大阪就睇大阪飛腳架喇我諗

東京其實可以去 川崎 橫濱 浦和 鹿島
反正睇波都用一日 當去嗰個地方一日都得
btw 認真想改

Großkreutz

一路都想寫番個睇波遊記 唔知開個新post定係呢度post好 驚阻住巴絲傾波
一路都想寫番個睇波遊記 唔知開個新post定係呢度post好 驚阻住巴絲傾波

新post好D 你可以順便講埋去旅行遊記

好撚長 我去左兩個月 我驚冇人睇

放心最少我會睇 好鐘意人寫去旅行遊記

你開完post 條link係呢邊我地就會入架啦
啲女 因為resu靚仔鐘意多?
啲女 因為resu靚仔鐘意多?

你講緊會員定真果個

體育台要keep住post野推返上黎

post旅遊台好d

post旅遊台好d

寫個短啲既德國英國三日三個城市睇三場波先
劉明
新post留名
點解冇波踢都推得咁快
新post留名
點解冇波踢都推得咁快

因為有我呢個口水佬

新post好啲 你出出吓遊記撞正比賽杜曹發癲會俾一堆膠洗走曬你心血
更何況應該有好多巴絲都會睇旅遊台 最起碼我一定留名支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞