[Please play kagawa!!!]🐝多蒙特吹水及比賽即討區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
中場人滿應該會減人

沙軒

Bender 沙軒 都高危
但我想賣走rode同卡斯度多

bender應該冇咁高危 始終轉左型打中堅
睇黎沙軒最高危 難得回家近幾年打出忠誠 無奈傷患問題 自己好鍾意沙軒

rode

你唔提起 我都唔記得左佢
中場人滿應該會減人

沙軒

睇黎沙軒最高危 難得回家近幾年打出忠誠 無奈傷患問題 自己好鍾意沙軒

rode

係拜仁坐到無曬靈氣先買返黎
係法福個陣好勁成個基迪拉咁但而加工兵一個
中場人滿應該會減人

沙軒

rode

係拜仁坐到無曬靈氣先買返黎
係法福個陣好勁成個基迪拉咁但而加工兵一個

沙軒mvp
中場人滿應該會減人

沙軒

都唔知rode買返嚟做嘜鳩,又唔係平
拜狗次次都搶我哋啲當打主力,我哋就幫佢收垃圾,講起就火滾

屌 濕鳩唔止傷 仲要有病 分分鐘掛得靴
件rode 唔識向前傳
之前啲拜狗仲話 我地都買左佢兩件 冇撚腦

件rode 唔識向前傳

有腦又點會...

件rode 唔識向前傳

有腦又點會...

貼錢買難受
星期六打吡
Rode得個跑,防守出波都一般般,埋門又飛機

件rode 唔識向前傳

拜狗
預測來季陣容: 4141
burki
p26 papa toprak g13
weigl dahoud
d7 11m dahoud reus
auba

實際來季陣容: 3421
burki
p26 papa ginter / bartra
durm weigl 11m s29
d7 reus
auba
買左達荷特
dahoud好撚有潛質

今年都簽咗好撚多潛力股
isak mor dembele dahoud
沙軒幾時可以正選
dahoud好野黎
上季xhaka係到個陣
佢打box to box勁到顛
好撚提子
dahoud好野黎
上季xhaka係到個陣
好撚提子

好似唔射波既肥腩
dahoud好野黎
上季xhaka係到個陣
好撚提子

好似唔射波既肥腩

今年唔知係咪玩野
係加柏瘋狂派膠
Btw.佢上年真係好好j
傳10M解約金加多5M獎金
依然反T
比叔拒絕英超球隊既報價或會續約多一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞