15歲彥霖遺體昨日已火化 警方: 無可疑

755 回覆
216 Like 568 Dislike
驚呀
今晚
調景嶺VTC + 上水大會堂

其就讀學校學生於傍晚於調景嶺VTC舉行悼念會,另外亦有網民發起於晚上9時在上水大會堂對出空地,發起默哀會。
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20191011&s=6996647&a=60141298
真係全部都係佢地既人 唔知講咩好 大家做咗咁多野但換返黎既卻係啲咁既結果 究竟仲有邊個可以救到香港
死黑警又毀屍滅跡
魔警死全家!
我屌你老母使唔使驚到咁呀死黑警 即刻火化
( Show Blocked User - 左騰右平受害者 )
火化完咪冇可疑
屌你老底
心好痛
黑警真係唔怕俾天收
燒咗先嚟公佈 想追究都唔得呀
今日原來係國際女童日,twitter戰線請起動 #dayofthegirl
個真相就係自殺,但你哋心裡面自己已經假定咗個答案,仲話要搵真相?
當你哋有假定嘅真相時,就再無可能搵到真相,乜鳩都被自殺,諗下如果要殺人點解要殺個無影響力嘅人?從中得到咩好處?
醒下啦,成班變撚到邪教咁,用下個腦唔好乜都陰謀論,你有本事就自己搵死者親屬查證死者有無私人問題,有無自殺傾向。而唔係個撚個都話被自殺散播恐慌,心智未成熟嘅細路咪俾你哋嚇到癲埋。
仲有,驗屍嘅係法醫,你係咪唔信法醫嘅檢驗結果?如果你又話因為法醫係政府嘅人信唔過,咁以後死人係咪畀你班仆街驗啊?
驗完如果驗屍報告同懷疑死因脗合,咪無可疑咪拎條屍去火化囉,唔撚通拎去打邊爐啊?你哋去圍殮房啦屌你老母,搵個法醫出嚟對質啦冚家剷

關於15歲少女事件,大家要制造一個公係我地贏字係黑警輸既環境
公開cctv證明係自殺,咁我地叫還少女一個公道
佢唔肯公開就一路話佢謀殺
死黑警話無拉過?
如果係我個女 俾幾多錢我都唔會收
同埋黑警根本唔會俾你有機會出聲
一早就被消失
可能已經軟禁左
今時今日黑警講你就信 用腦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞