15歲彥霖遺體昨日已火化 警方: 無可疑

755 回覆
216 Like 568 Dislike
火化唔系警方可以决定,系家人嘅决定
全裸都冇可疑
搬埋大陸個套落來
趕住火化,毀屍滅跡
香港警察真係罪孽太深
冇人幫到你哋喇
沉冤待雪,血債血償
黑犬做野唔洗你教
炒咩
又畀你地啲狗雷到佢自殺
遺體係父母決定怎處理的

父母收咗錢嗎
Ai技術
明晒,條ErEr都話家庭問題,不便透露
求炒車

電視劇發生嘅事 竟然係香港發生 dklm
香港要有UDI
屋企有老人家過身,排期等出殯火化都要等成個月喎屌你,呢單咁撚快一定有景轟
佢俾人發現時明明係全裸
你話見到佢赤腳
咁啲衫褲去咗邊
咁都無可疑?
如果你係佢屋企人,唔講有錢收,講左有殺身之禍,點都唔會講,講左個女又唔會返生
仲話身上無任何傷痕 即係條屍外來海上雜物會撞唔到 底衫bra 底衫 都係海上撞到甩晒?
但個身會無任何傷痕?
即係除晒先扔落海

dllm死黑警
一般火化要排期,唔會咁快有爐,

係唔係學埋大陸,燒左冇得驗,

有業內人士睇下,係咪打尖火化。

一個要死/想死既人,一係諗定點死, 一係即時有呢個想法

1 即慶突然有呢個想法, 點解唔響學校跳落去, 要行咁遠?仲要專登唔著鞋?行?行到去落水除衫?定d衫比魚食咗?跳樓都唔會裸跳啦下話?你地試下代入角色諗法
不過上個月灣仔有單裸體女跳分埋屍又係無可疑

2 一早諗定, 就會做功課, 我就google 咗投河一下
"窒息是個非常痛苦的過程,自殺者會維持意識5分鐘以上,同時伴隨著掙扎和慘叫,而水溫也會對瀕死之人造成極大刺激(超級冷)。最後如果死成了,屍體將會面目全非,浮腫、腐臭不堪。"

一個女仔, 多數貪靚, 睇完會唔會選呢樣?仲要游水健將,者係死到就死啦, 死唔到游番上岸算?我諗搵下佢男朋友或者同學先可以知道更多

自溺不嬲都唔係香港熱門既自殺方法, 燒炭食藥割腕上吊跳樓咁多種, 點解近排咁多?我解釋唔到

如果你話被殺既話,又假定係警察做,點解唔直接火化條屍?反正都係非法處理屍體,如果目的係嚇鬼既, 點解唔棄屍彌敦道或者sogo門口,包驚

唔鼓勵所有人自殺,但有呢d 念頭既話, 點解唔考慮拉埋d 仆街一齊死呢?或者d 仆街既家人.
或者退後一步, 當自己係局外人, 唔好投入咁多感情落呢場運動,要記住大家都只係社會/地球既一粒螺絲,作用好細,心理會舒服好多,共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞