15歲彥霖遺體昨日已火化 警方: 無可疑

755 回覆
216 Like 568 Dislike
中国最興
極速火化
加上屋企係藍
收左掩口費唔奇
屌你老味 死黑警
死黑警
屌!!!!變左大陸,下次會上演搶屍事件
生不帶來,死不帶去,願安息🙏🏻
呢個世界希望有報應
真相可能永遠唔知,但公度自在人心。
啊sir你好
之後他續指,在翻查學校CCTV後,見到該名少女於9月19日晚上,將自己的財物放下後,再赤腳往海濱公園方向走去,故認為事件找不到可疑地方。

佢全裸一定係俾鯊魚咬走左d衫褲
所以依家要我相信一個15歲嘅女游泳健將跳海自殺,仲要無啦啦除鞋除衫除褲,忍住腳痛同俾人截住甚至影相嘅風險行去海邊跳???當香港人傻的嗎?????
有個post話女死者個老母的男朋友係黑警

姐係離左婚或死者生父死左搵另一條賓周
搵得黑警都係貪錢, 死者老母係深藍而死者一死方便改嫁

所以死者老母係有可能收政府錢封口
有冇講佢邊到火化?
驗屍報告係邊?
邊個負責驗屍
搵返條友出嚟
而家死無對證, 真係任佢鳩up
哇 屌你依家同大陸無分別
老母藍
老母男友傳聞係犬
我屋企人7號過身,之後經agent幫手排期個啲,
月尾其實就可以出殯,通常都係同日火化埋
照今次件事,時間上都叫勉強合理既
雖然咁諗好無同理心
但個老母又係既 就咁比人拎左條屍
懷疑都唔懷疑下
可能我諗多左
係咪好似有種「人都死左 算罷啦」既心態
突破盲點
哇屌 快到咁啊 任班仆街up 火化完想人無跡可尋?
直頭係同一招!!!!!!!!!!!!
屌你老母啊!全裸喎屌
接近8成堅持黑警無強姦殺人的acc發言紀錄都好古怪

而其中一個最撚串咀的五毛 左騰右平受害者雖然平時有講野,但絕大部分時間係呃人接某中資股火棒
仲有一條五毛叫淡友死期,比人踢爆賣淘寶假貨呃香港人
https://lihkg.com/thread/1091723/page/1?post=1

而帝吧班周圍攪事的支那人已經比人起底係低收入人士, 銀行連一萬人仔都無
邊會捨得次次做五毛都係黑市買新ac用一次就唔要,呢班人連買份排骨蒸都有困難

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞