15歲彥霖遺體昨日已火化 警方: 無可疑

755 回覆
216 Like 568 Dislike
毀屍滅跡
屌!
火化要由屋企人申請,警察點燒佢條屍

連登仔真係鳩up無極限
對唔住
保護唔到你
CCTV同法醫報告都係佢單方面講
有冇驗過屍、有冇睇過CCTV都成問題
家属
家屬
WTF??
痴線
未搵到死因就話死因無可疑極速火化?
Sorry ching 眼殘
最撚好會半個月就火化到,打尖啊?
平時等到辦大事嗰日都要排成個月以上先有位
唔撚洗驗啦不如,直接燒啦屌你老母臭閪
無可疑唔洗公佈?
無人要求開死因庭?
屌你老母仲唔係身有屎
大家集中推行動post!!
HKDI搞集會叫校方交出CCTV!!!!!!
屋企人唔出聲
一係比左好多錢
一係就恐嚇到唔敢出聲

垃圾死黑驚全家比人雞姦啦
老婆仔女日日比人玩
藍屍死全家屌你老母
火葬場亦不敷應用,但政府當年翻新鑽石山火葬場時,卻未有多加火化爐。現在遺體火化約需等兩星期,增加了醫院殮房的壓力。」由於火化爐和殯儀館不足,由逝世到火化出殯,要等十多天甚至一個月,等候時間愈長,先人遺體的狀况愈不理想,遺體會收水、變乾、皮膚變黑,為了讓死者血色紅潤,大多化上厚粉底、紅胭脂,加上身穿壽衣,所以出殯時的樣子,已和生前不一樣。

news on 2018年09月09日
Source: https://ol.mingpao.com/ldy/cultureleisure/culture/20180909/1536430431857/%E7%84%A1%E5%AE%9A%E5%90%91%E5%AD%B8%E5%A0%82-%E8%A6%AA%E4%BA%BA%E8%B5%B0%E4%BA%86-%E8%91%AC%E7%A6%AE%E6%80%8E%E9%BA%BC%E8%BE%A6
條屍燒得快,一定有古怪
正常人都唔會覺得冇可疑啦
同支那公安殺完人唔比家屬領屍有咩分別
今晚見 屌你老母死黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞