共和黨黨員︰美國正加急審議香港法案,只係要停一停武力,等佢地有位做野

450 回覆
503 Like 112 Dislike
只係幾日姐
而且你地份工都比狗搶左啦
洗麥自己
你收皮先啦屌你老母
守邊個環頭啊
仲狗工 大佬 五毛都要醒少少既
又想搞雨傘翻版?
北京總部
和理非都可以繼續做野 持久戰
和理非都可以MAKE NOISE
傻閪嚟 已block
唔係停 唔攪美資咋
PREPARE FOR THE WORST, anything can happen in the LAST second !!!! Just like ANY NBA game !!!!!

CELEBRATE ONLY when mission was completed.

In the meantime, keep your EMOTIONS IN CHECK ,

Focus on WHAT matters MOST to ACHIEVE the MISSION !!

Which areas need help most and you can try to contribute at least somethinggggg of VALUE to help??
分分鐘你聽日死全家
收到
出面d 休息post幾千評 wo 唔係唔休息嘩
d又休息撚又黎斷章取義 想叫停所有勇武
記得要 智勇雙全
要對抗超級大國只有依賴超級大國
咁不如你講下做多依幾日到底會有咩分別

唔係話唔做,係依幾日唔做only
係米中資同班垃圾黑社會話勇武唔裝修
所以開始日常運作啊?
我好辛苦 真係好想休息
利申 air 軍師
咩都唔做最好
肥佬黎隻左右手Mark Simon吖
贊成...大家都好嬲! 但而家忍唔住點對得住啲手足
Learn, exercise, and practice: MUTUAL respect, you like it or not !!
If you want to win any game as a team !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"....Mutual respect and tolerance of those with different faiths and beliefs and for those without faith.” ... In order for relationships to remain healthy, both partners must be equally respected and appreciated. Mutual respect is defined as a proper regard for the dignity of a person or position.
Mark Simon係肥佬黎副手, 係自己人呀
如果你地信有影子政府,可以話比你地聽,本來是用引導條例做合理理由取消香港關係法制做股災,但被香港勇敢的青年人打亂了,所以改變了對策,就係林病刺激大家,令大家不斷上街示威,但又再一次估錯了香港人的能耐,和行動方法,收唔到科,不要做阿嬌,不要信外國會幫!
P牌仔打咁多字 覆埋你啦
我準備去食飯 你問幾日唔食有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞