共和黨黨員︰美國正加急審議香港法案,只係要停一停武力,等佢地有位做野

450 回覆
503 Like 112 Dislike
一黎根本對家有心挑起你地情緒
二黎性侵棄屍同爆starbucks有咩關係?
Sorry我想問下呢位Mark Simon係咩人嚟?

佢唔係leadership架話,有咩好聽?
佢其實係叫你主線係舉美國旗
連登仔繼續冥頑不靈繼續爆鋪獅鳥
爆到美心全線收皮老共就會俾普選我地架喇

識放唔識收,識進唔識退
叫你唔好裝修就話返屋企訓覺
連美國共和黨員提水都唔理
又冇腦又冇pr仲想搞政治
靠班極端撚我地真係等入集中營
無叫停止勇武啊

標題黨害死人
唔好攪STARBUCKS 唔係停勇武呀
屌你老母標題黨
保護前線 刻不容緩

香港人,我哋眾籌咗好多次,賣廣告、出書、拍電影……
但係最重要嘅,係買裝備保護前線!!!!
而唔係等佢哋受傷咗之後先去支援佢地!!!

請大家快啲支持YHF!過咗一日,先得13人支持,好傷心
係,我無Fact check,但係我情願相信,呢個世界有人願意冒被捕風險,都要做眾籌
希望大家衡量過後,可以支持做實事嘅團隊。
件事未完,輸贏都好,保護手足應該係和理非最需要關心嘅事。

https://lihkg.com/thread/1643523/page/1
https://gogetfunding.com/payments/?oid=1662043&err=1
黨員?
其實資深黨員或者議員先至有用
唔好搞Starbucks
其實攪小間Starbuc有咩問題?
咁都要屌黎屌去?
樓主扮識英文
又割阿
推,唔好搞Starbucks
Block 樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞