共和黨黨員︰美國正加急審議香港法案,只係要停一停武力,等佢地有位做野

450 回覆
503 Like 112 Dislike
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。法案通過前唔好搞美國公司,唔好傷害美國人感情。
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。法案通過前唔好搞美國公司,唔好傷害美國人感情。
兄弟爬山 各自努力 不分化 不割蓆 不篤灰
你叫停做乜野
你割蓆?

Mark Simon有update
希望S小姐接觸國際特赦組織!
人權法對性暴力無用
不過有其他方法令美國介入!
[置頂]仲做浮屍推理?集氣搵佢男朋友或友人出黎好過啦
https://lih.kg/1645581

屌 我無用呀 要推撚到識佢嘅人先有方法搵到真相呀
9推理真係無用架...
推上去呀 再唔搵人就連唯一線索都會被消失
美國幾撚時變左大台乜鳩都要聽佢講
Simon話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。法案通過前唔好搞美國公司,唔好傷害美國人感情。
Simon話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。法案通過前唔好搞美國公司,唔好傷害美國人感情。
推推
push
[置頂]仲做浮屍推理?集氣搵佢男朋友或友人出黎好過啦
https://lih.kg/1645581

屌 我無用呀 要推撚到識佢嘅人先有方法搵到真相呀
9推理真係無用架...
推上去呀 再唔搵人就連唯一線索都會被消失
跨界別抗爭籌備組: 致香港人的信<You May Say I’m a DREAMER>
https://lih.kg/1643981

關閪事咩,我夠可以話暴力係人民反抗既決心啦,俾美國佬睇到更會加快個法案添
現時NBA風波下,無咩可能唔過

只係行政部門點去執行既問題
唔知班冷氣勇武要點搬龍門呢
On9
冇美國
我地一早收左皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞