共和黨黨員︰美國正加急審議香港法案,只係要停一停武力,等佢地有位做野

450 回覆
503 Like 112 Dislike

標題黨
佢話唔好拆外資咋

根本佢無講要停所有裝修
佢話停裝修外資咋
你地話休息個啲,捫心自問,勇武一開始裝修個時你地支唔支持,如果支持,點解依家比人講話唔好裝修starbucks就要勇武停,勇武係唔係你嘅工具?

我地唔應該停,係應該加大力度文宣點解要裝修starbucks,我相信佢如果唔係美心旗下,冇人會幫佢裝修
人地叫你唔好搞starbucks咋。

你搞美心、黨鐵關美國佬鬼事咩。
屌你啦又叫停
拉撚返你個撚樣
大家忍一下先
唔好裝修Starbucks or 其他美資背景嘅舖頭,罷買就可以了
出於戰略上,裝修Starbucks唔係幾好睇
無大台,勇武要做咩自己決定,總之核爆都唔割
但今個星期和理非點都要出嚟行,啱啱先爆幾粒核彈,點都要推上國際
可以勇武,但唔好搞Starbucks住,美國人對本土品牌有感情。
可以勇武,但唔好搞Starbucks住,美國人對本土品牌有感情。
肥佬黎啲馬嚟,共和黨黨員,好似做過CIA
深紅同黑 豪華裝修
starbuck or 元氣就貼野或者spray 啲字上去draw attention
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。
Sir!
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。搞其他非美國公司無問題。
話咗WA議員唔like勇武搞Starbucks, WA是華盛頓州,西雅圖所在地,Starbucks的發源地。美國人對本土品牌有感情。法例會通過,但在國會投票前唔好傷害美國人感情。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞