【公民抗命】教你如何合法交稅/差餉/水費交到政府蝕錢

4569 回覆
8432 Like 30 Dislike
樓主嘅運動有得諗,支持,瘋狂推推推
https://www.gofundme.com/f/free-hong-kong-tshirts-on-nba-opening-night?fbclid=IwAR1qRUFOYUqnZXYZt9YxPl2WCIio1Q_oz29gN7IfJHeSnvr1wEHcqE05cls
美國人集資係NBA開幕之夜派"Stand With Hong Kong" T-Shirt俾在場觀眾 搞到到時班大陸人連cap圖都cap唔到

連豬話你地連Retweet咁簡單都唔做 點光復香港呀https://twitter.com/Sun_DMoreyFan
呢個係Fundraising Organizer嘅Twitter 大家一齊去Retweet + say thank you to 咁多位 sirs and madams
正呀!推推推推推!
pish
tui
Jeng 推爆佢
寫腳本交水費
Push
All PPS merchants under government can be done.
交埋交埋未比啲銀行賺哂啲錢
到時正苦又話唔夠人做野又請班番工打卡收工打卡既撚屌
支出大左又有得呢到加啲個到加啲屈鳩市民錢
最後羊毛出自羊身上
大白象工程會平得過多請幾個公務員既人工?
睇黎手足到今日都未明白「攬炒」呢兩隻字
咁係咪交學生貸款照樣用PPS一蚊一蚊交都得?
yes, go ahead
推爆佢呀
holy shit, 連登真係多神人
兩年前交過$1 ok
Push呀 反正政府賺埋d錢都益大陸人同養狗
記住呢次行動係比壓力政府
製造核彈 人多就力量更多
今次差餉 只係前哨戰
到交稅佢就知死
我準備出新教學,麻煩大家幫手推
P牌無社會地位
好多人問交學資處 loan,記得加番,同房署公屋租
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞