[10月訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
29 Like 8 Dislike
咁點解要搶
Web版就算啦,文庫版都唔改純粹係川原懶得改設定
NSA收買日本高層再揾私兵攻佔海龜,奪取alice
之後既就更加奇怪
總之就係設定問題
駁唔到 畀埋啲垃圾能力
點解d高lv account鎖d唔鎖d咁搞笑
因為比嘉真係剩係記得人界有AC,完全忘記左暗之國既AC
但係我睇動畫佢個反應似係記得有ac未鎖咁,但之後又否認咗
原文
「襲擊者他們,會不會也在想著同樣的事情?剛才你不也說了嗎?確保愛麗絲的近路,就是從內部進行操作.」
「啊……沒錯.確實也可能成為他們的手段.下面的主控制室里,也設有兩台STL.但是,他們應該沒有時間去破解高級別帳號的登錄密碼.可以登錄的只有LV1的一般市民哦.無法想象那種狀態能在最終負荷階段的修羅場中活動.」
一邊快速地說明著——
比嘉突然,好像忘記了什麼重要的東西似的,感到到了一絲不安.
但是,這個思考,被高速滾動的帳號列表的文本內容分散開了
所以,所有麻煩野都交俾星王大人去處理
雖然我睇哂小說 但係成板加密真係好影響追post體驗有d動畫黨睇完1集就問之後劇情係咩心態
第9本UW開始睇最好
動畫版欠左UGO
返唔到轉頭lu
睇到十六章一半
覺得劇情太慢
做左3集你想點啊師兄你嫌吊引咪草十集一次過睇囉再唔係youture都有精華劇透 廿分鐘全套
直接追小說咪得囉
今集咪講咗囉
自衛隊唔係咁團結
Rath=復興派,要用真AI加強軍力,脫離美國附庸
另外一派就係出面隻護衛艦,俾nsa收買咗,頭24個鐘當乜都睇唔到
屌你 721
「你係我地嘅英雄呀,辛苦晒」
Admin = 刁大大
公理教會 = 支國共產黨 洗腦 監控 一犯法就拉9你
Admin 用人命做劍 = 視國民性命如糞土 等同共產黨
禁忌目錄 = 大陸式教育 束縛思考 不準逆權
小愛麗絲俾人捉再俾自己老豆篤出黎 = 明明只係唔小心仆街 但教會話有罪就有罪 十足文革咁
貴族 = 既得利益者 就係有特權 就係大撚哂 捉囡囡女女女
突破code871 = 覺醒嘅大陸人
桐狗 = 黃絲 教AI獨立思考 燃起革命之火
貴族根本就係popo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞