[10月訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
29 Like 8 Dislike
望落好似好多,但其實都只係斬到前排。 後面嗰啲係自己撤退
首難聽既OP聽第三次開始覺得有啲順耳
上季已經講 小說打admin明明好有feel好熱血 令人投入到 動畫我覺得好似小朋友齊打交咁既feel仲有 好似打打下無啦啦見到ugo係地下 之後R水吹咁款
根本上係監督問題
第一二季經費無咁多但起碼打戲都叫流暢
第三季成日打下又定一定格咁唔知做乜9
你打一下又停 打一下又講幾句 乜mod都冇哂 好唔暢快 本身d劇情已經cut到令人覺得九唔搭八咁
佢把劍屈到, 全廣域地圖炮
上季Netflix都有(今個月先上
即係上季本來唔應該發生
首ed屌打哂3季既全部野
有無人知打落愛麗絲勁d定阿絲娜勁D

如果一開始有記憶
桐人就用木劍都打贏捉愛麗絲既整合騎士
然後ugo就唔洗去救佢 就唔洗死
砌落應該阿廁所勁啲 經驗搭究
朽木白哉千本櫻咁je
nonono
就算有記憶,得把木劍點打得贏有始解卍解嘅整合騎士
當時7號都未有神器
7號把織炎弓就係因為捉愛麗絲呢個功績
Admin先下賜神器
無左記憶解放術,桐人木劍都打爆佢啦
桐人係underworld 到受唔到痛覺回饋, 又唔夠力用雙刀, 本身天仲又未升, 搶到騎士的刀又未夠念力或知code解放武器, 夾梗打咪俾admin 捉去床上洗腦。。。。
想問下小說黨仲夠唔夠小說出多季?
定又要等番十年先出
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
想做動畫既可以做SAOP
內容係重寫SAO篇(暫時寫到第六層
成百層
跟住ALO
之後桐狗出唔返去UW 留左200年
唔知會唔會動畫講埋
SAOP 堅正
有生之年系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞