[10月訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
29 Like 8 Dislike
首先Alicization計劃唔係要揾出打破禁忌目錄既人,而是要揾出會獨立思考及自我判斷既AI
相反,禁忌目錄係限制咗Alicization計劃進度既存在
點解有禁忌目錄存在,遲D會講
石田彰把聲真係好撚型 雖然同個鬼佬樣唔係好夾
聽住嗰陣成個腦都諗起竹中半兵衛
刀劍神域 Talk Show of Underworld
果兩個boss級角, 冇login咁耐, 即係本身2個男人係間鎖住左既房入面生活左幾百年?
我仲諗住個男人就係比人登入黑騎果個
玩ntr
其實都算解釋得到已經lock曬成個系統,所以外部干涉唔到所有世界入面,包括補番道牆既HP

點解唔一早彈alice出黎係因為佢地未知道會有襲擊,佢地重做緊實驗,無必要咁心急彈alice出黎,當發現有人想黎搶果陣就無時間咁做
兩個都係,無所謂的
不過同第三季一開波講既情況一樣,入面跑緊1000倍,出面發現既時候alice已經被人洗左腦

發現到ugo犯禁忌果陣佢已經死撚左重要被人攻緊入黎
其實就咁睇,條佬幾MAN啊
提倡和平,必要時會獅鳥
玩game邊可能強姦到
冇乜特別 不了
長期上鎖 入面冇人
係login咗先會解鎖 login可要指定地點
1. 之前reply嘅冇原作黨定冇睇清楚?
小愛麗絲係想救人 但最尾都自己都過唔到個禁忌
只係佢唔小心仆街 隻手掂到對面

佢哋喺要搵刻意 有理由 去觸犯禁忌嘅人

2. 副控做到主控做到嘅嘢就唔係副控啦

3. 桐狗打塔攻略愛麗絲嗰陣 UW先誕生第一個 靠自己意識突破禁忌嘅人
美帝個目的係咁點解直接炸咗佢
美帝個目的係咁 點解唔直接炸咗佢
上季唔係講左係admin set個禁忌目錄?
求婚兩條友係茄哩啡定有重要戲份
仲以為求婚個兩個係個兩條麻甩佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞