94巴絲吹水大戰之拾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有冇in過/做過 BA?
Ps: 想in WS2

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

Building Authority
房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

Ba 係講緊係bd批則既人喎(好似係)

唔係. cap123係嗌bd做ba 不過名黎姐 分別唔大
就好似建築事務監督即係叫緊入便班阿Sir

Cap 123 寫既 係講approve張則個個人 ,而唔係bd就等同ba 某程度上講緊屋宇署署長 個陣聽書好似係咁講 請指教

係 無錯好岩 本野係叫ba做director of buildings tim
咁現實係咪個個building works都佢批先

緊係啦,不過都係批則組搞架啦

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

Building Authority
房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

Ba 係講緊係bd批則既人喎(好似係)

唔係. cap123係嗌bd做ba 不過名黎姐 分別唔大
就好似建築事務監督即係叫緊入便班阿Sir

Cap 123 寫既 係講approve張則個個人 ,而唔係bd就等同ba 某程度上講緊屋宇署署長 個陣聽書好似係咁講 請指教

係 無錯好岩 本野係叫ba做director of buildings tim
咁現實係咪個個building works都佢批先

緊係啦,不過都係批則組搞架啦

飄過
飄過

Hello 94

Hello 94

Hello nice to meet you
Hello 94

早晨返工
Hello 94

早晨返工

Hello 94

早晨返工

早晨
Hello 94

早晨返工

又星期一啦
又星期一啦

好野又可以開始新一天既工作
又星期一啦

又要開始5day工作
又星期一啦

又要開始5day工作

六day
又星期一啦

又要開始5day工作

六day

開始老細5day公幹既第1day
岩岩睇爬文發現自己好矮,無170

平時個人有跑步,不過都係肥架啦 岩岩跑完

著衫都係個d啦 恤衫+衛衣/外套 +牛仔褲

不過,個人好鍾意番公司頹著著到成個毒l 之後出後出街先正常少少

利申:真矮肥毒柒 溝唔到女 a0

+1

我唔得,家陣開始返工都有要求

証明你係mk仔

屌你,係尊重自己呀!
又星期一啦

又要開始5day工作

六day

黎緊星期六日都係我on duty
計計埋埋連續返12日
又星期一啦

又要開始5day工作

六day

計計埋埋連續返12日

少喇,連續返一個月,仲要有幾晚開夜
夜到凌晨1點係可樂廠走,之後返9點
仆街了,今日唔知醒遲到
仆街了,今日唔知醒遲到

輕鬆啦遲小小
岩岩睇爬文發現自己好矮,無170

平時個人有跑步,不過都係肥架啦 岩岩跑完

著衫都係個d啦 恤衫+衛衣/外套 +牛仔褲

不過,個人好鍾意番公司頹著著到成個毒l 之後出後出街先正常少少

利申:真矮肥毒柒 溝唔到女 a0

+1

我唔得,家陣開始返工都有要求

証明你係mk仔

屌你,係尊重自己呀!

一早已經放棄自己

我有這自卑的自由~~~
又星期一啦

又要開始5day工作

六day

計計埋埋連續返12日

被自殺?
大家咁早起身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞