94巴絲吹水大戰之拾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩睇爬文發現自己好矮,無170

平時個人有跑步,不過都係肥架啦 岩岩跑完

著衫都係個d啦 恤衫+衛衣/外套 +牛仔褲

不過,個人好鍾意番公司頹著著到成個毒l 之後出後出街先正常少少

利申:真矮肥毒柒 溝唔到女 a0

+1

不過,個人好鍾意番公司頹著著到成個毒l 之後出後出街先正常少少

呢度成推
A0到唔知咩叫做情緒

你今年考?我之後都會幫人考牌

我今年會幫個bd bsg考
下年11月到我考

裝個tg傾下,到時幫幫忙

幫咩先?幫到實幫既
btw其實我好廢 則樓on9仔一個

我讀緊pt degree遲d考牌想快d組到一team人可以輪流考牌中間d人唔變,合作好d成功率都大d.....

Btw而家仲未埋到堆,等收皮

個team roster無可能唔變的
因為你考人地都要考
Practical task記得搵啲大佬過黎睇就真
仲有早啲組study group一齊溫書
太多cop同例書要你讀 我唔那係同你講笑...

我公司已經有study group 老闆係度聽present 下個月好大機會到唔知點死。

自己公司有study group
我仲係溫緊fire code同demolition of building 呢鑊仆得街

+1

我唔得,家陣開始返工都有要求
召喚測量仔
召喚測量仔

有野想問
召喚測量仔

為世界送上美好祝福?
夜夜不眠
召喚測量仔

有野想問

真係人到癲

廿二先讀緊ive,會唔會好垃圾

有冇女先

冇啊
a0
得女性朋友多

你又做乜姐
咪有個空姐女友囉

做咩成日提住

空姐女友咁正緊係提多啲啦

諗多左啦

咁你姐係話佢唔正啦

比你答多次 你個空姐女友正唔正
召喚測量仔

有野想問

有冇in過/做過 BA?
Ps: 想in WS2
真係人到癲

快啲做埋啲野去訓啦
召喚測量仔

為世界送上美好祝福?

Konosuba

+1

我唔得,家陣開始返工都有要求

証明你係mk仔
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

我今年會幫個bd bsg考
下年11月到我考

裝個tg傾下,到時幫幫忙

幫咩先?幫到實幫既
btw其實我好廢 則樓on9仔一個

我讀緊pt degree遲d考牌想快d組到一team人可以輪流考牌中間d人唔變,合作好d成功率都大d.....

Btw而家仲未埋到堆,等收皮

個team roster無可能唔變的
因為你考人地都要考
Practical task記得搵啲大佬過黎睇就真
仲有早啲組study group一齊溫書
太多cop同例書要你讀 我唔那係同你講笑...

我公司已經有study group 老闆係度聽present 下個月好大機會到唔知點死。

自己公司有study group
我仲係溫緊fire code同demolition of building 呢鑊仆得街

都係最近開始,fs code 我自己都唔熟 公司有同事有哂所有notes都無咁既心情睇。

大佬又番學又番工 仲邊有心情放工睇code 不過,有時放都想逼自己睇下
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

Building Authority
房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

Ba 係講緊係bd批則既人喎(好似係)
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

咁即係我撈亂啦
Housing Authority
Building Department

+1

我覺得咁先好,自己調節下

雖然我覺得打扮完都唔係靚仔
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

HA房署
BD屋宇署

WS2 就房署先有
contract位 好似兩皮開波
不過地盤監工唔係行測量條路
識人做緊 可以幫你探下路

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

咁即係我撈亂啦
Housing Authority
Building Department

Ha 房屋署 專做公屋
Bd 屋宇署 乜都有 除左做政府樓唔搞
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

HA房署
BD屋宇署

WS2 就房署先有

我唔係讀地盤監工
你surveying
Ps 我都百緊朋友in個陣要識咩
召喚測量仔

有野想問

諗左好耐唔知咩黎
你係咪想講HA?

房屋署定係屋宇署
唔記得啦 好易亂

HA房署
BD屋宇署

WS2 就房署先有

幾時可以carry下我,好多野都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞