94巴絲吹水大戰之拾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

因為我唔想再欺騙你……所以,我情願被你憎恨都要講出真相

我知你係偽娘架喇

但你知道我……算喇

不願淪為伴侶 別尋事惹非

又黎失憶蝴蝶

我到家陣都係好怕會再次失去EX
連最後嘅朋友身份都可能失去

係喎
咁你仲追唔追返人呀

嘗試代入緊新嘅人格去認識一次EX
不過佢成日忙到唔覆機,緩速前進中

我成日覺得如果有心同你傾會真係忙到覆唔到機咩
如果嗰個人我覺得重要
我點都會唧啲時間出黎覆

你同我都係,但對方唔係嗎
尋日夜晚坐低左超過兩粒鐘,對住塊鏡係咁質問自己
總算搞清楚未來條路會點行,想做啲咩
但好快就意識到前面條路好仆街,辛苦過落地獄

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:
世界本來就係負面,只係我哋點樣去化解

你又岩既,做人根本就係咁悶 不過點都要生活

不過講開又講,正能量=正撚樣

但你知道我……算喇

又黎失憶蝴蝶

係喎
咁你仲追唔追返人呀

如果嗰個人我覺得重要
我點都會唧啲時間出黎覆

明明有嘢要做都死都要上黎吹水
真係死性不改
真係死性不改

做野先啦咁
得閒先上黎

但你知道我……算喇

又黎失憶蝴蝶

係喎
咁你仲追唔追返人呀

如果嗰個人我覺得重要
我點都會唧啲時間出黎覆

拍拖果時,係我就佢多過佢就我
我一直都放佢係第一位,可惜

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

脫毒話咁易 擺低tg 大把手足pm你

我唔係太敢,因為我TG SET左自己個樣做I-CON

知你靚仔喇

原來係男神

其實普通人一名,只係改造完之後滿意度大增先夠膽用返自己啲相

男神
真毒here
whatsapp 都無icon

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

知你靚仔喇

原來係男神

點改造法

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:

好唔鐘意人叫我開心啲

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

廿二先讀緊ive,會唔會好垃圾

我覺得所有野都係有心唔怕遲

果陣quit左 之後去左年幾working holiday,之後讀毅進,跟住ive,成日覺得同d frd差好遠

你有既眼界同經歴佢地讀幾多書都唔會有

Agger

好撚正面 多謝

世界好大既 唔止係得讀書既
仲有好多技能你要有響手
唔係氹你 不過我見好多u grad朋友諗野一舊飯咁 又唔知自己條path想點

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

知你靚仔喇

原來係男神

男神
真毒here

係自信
我專登執左套衫係拎黎去重要場合用
果套衫都搞左幾多錢下
但我好滿意,家陣都係執緊啲去街衫
耐唔耐自己單拖去U記、H&M、ZARA果啲試衫,睇岩就全套咁試
結果部手機好多自拍,因為要慢慢分析下點樣襯衫同自己個身形邊到唔掂要針對性訓練下
好複雜同好麻煩,若果有心改造的話

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

知你靚仔喇

原來係男神

點改造法

從毒變到MK
利申,真係有幾個朋友話我好MK下
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

黑撚畀人架空左

who is 黑撚 hi

黑撚樓豬係一隻IT狗

特色:
A0
矮 165
肥 65-70kg

窮 人工低過20k

領養流程:
1. 先add TG 同狗狗傾談 TG: BlackJJ
2. 嘗試了解狗狗
3. 相處後冇問題可即時領養

支持領養 不要遺棄

幫佢貼先

咁好心嘅你

除左唔係it狗同肥之外,其他一樣

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:

好唔鐘意人叫我開心啲

AGGRE
開不了心

知你靚仔喇

原來係男神

男神
真毒here

係自信
果套衫都搞左幾多錢下
耐唔耐自己單拖去U記、H&M、ZARA果啲試衫,睇岩就全套咁試
結果部手機好多自拍,因為要慢慢分析下點樣襯衫同自己個身形邊到唔掂要針對性訓練下

我都做過類似嘅野
近來就focus緊睇返同fd影嗰啲相做改善
好似呢排發現自己笑會有一邊笑得多左
搞到唔balance咁
就逼自己留意下改善返
肥人係潛力股,大前提係要有決心去做運動
瘦人係比較麻煩

知你靚仔喇

原來係男神

男神
真毒here

係自信
果套衫都搞左幾多錢下

我都做過類似嘅野
近來就focus緊睇返同fd影嗰啲相做改善
好似呢排發現自己笑會有一邊笑得多左
搞到唔balance咁
就逼自己留意下改善返

你係要不斷咁做,家陣我要一個月剪一次頭髮先心息

知你靚仔喇

原來係男神

點改造法

從毒變到MK

gel頭都唔識既毒撚here

是鳩但

識嘢喎

老虎打飛機識唔識

你今年考?我之後都會幫人考牌

我今年會幫個bd bsg考
下年11月到我考

裝個tg傾下,到時幫幫忙

幫咩先?幫到實幫既
btw其實我好廢 則樓on9仔一個

我讀緊pt degree遲d考牌想快d組到一team人可以輪流考牌中間d人唔變,合作好d成功率都大d.....

Btw而家仲未埋到堆,等收皮

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:

好唔鐘意人叫我開心啲

AGGRE
開不了心

不開心就不開心 不要勉強的慰問
真係死性不改

我都係
聽日2個mid term

知你靚仔喇

原來係男神

點改造法

從毒變到MK

gel頭都唔識既毒撚here

好少GEL,反而用定型水多左

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:

好唔鐘意人叫我開心啲

AGGRE
開不了心

不開心就不開心 不要勉強的慰問

你真識食
肥人係潛力股,大前提係要有決心去做運動
瘦人係比較麻煩

70kg
真係死性不改

我都係
聽日2個mid term

有mid term好青春呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞