94巴絲吹水大戰之拾

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

廿二先讀緊ive,會唔會好垃圾

我覺得所有野都係有心唔怕遲

果陣quit左 之後去左年幾working holiday,之後讀毅進,跟住ive,成日覺得同d frd差好遠

你有既眼界同經歴佢地讀幾多書都唔會有
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

果陣quit左 之後去左年幾working holiday,之後讀毅進,跟住ive,成日覺得同d frd差好遠

Agger
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

Agger

好撚正面 多謝
HI 我係新人 我叫捉蚤腸蛋飯

做乜改返做藍字

因為我唔想再欺騙你……所以,我情願被你憎恨都要講出真相

我知你係偽娘架喇

但你知道我……算喇

不願淪為伴侶 別尋事惹非

又黎失憶蝴蝶

我到家陣都係好怕會再次失去EX
連最後嘅朋友身份都可能失去
你地戶口有幾錢
人工太低
月月清 冇父幹
戶口得5000

人工高過我
家用比得少過我
戶口D錢又少過我

D錢去左邊

仲有D錢拎咗去買股票

挑 不動產唔係身家牙
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

黑撚畀人架空左

who is 黑撚 hi

黑撚樓豬係一隻IT狗

特色:
A0
矮 165
肥 65-70kg

窮 人工低過20k

領養流程:
1. 先add TG 同狗狗傾談 TG: BlackJJ
2. 嘗試了解狗狗
3. 相處後冇問題可即時領養

支持領養 不要遺棄

幫佢貼先

做乜改返做藍字

我知你係偽娘架喇

但你知道我……算喇

又黎失憶蝴蝶

係喎
咁你仲追唔追返人呀
尋日夜晚坐低左超過兩粒鐘,對住塊鏡係咁質問自己
總算搞清楚未來條路會點行,想做啲咩
但好快就意識到前面條路好仆街,辛苦過落地獄

做乜改返做藍字

我知你係偽娘架喇

但你知道我……算喇

又黎失憶蝴蝶

係喎
咁你仲追唔追返人呀

嘗試代入緊新嘅人格去認識一次EX
不過佢成日忙到唔覆機,緩速前進中
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

黑撚畀人架空左

佢算把啦

我已經唔想再重複佢係偽毒
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

黑撚畀人架空左

佢算把啦

我已經唔想再重複佢係偽毒

黑撚係偽毒,同坤哥一樣扮毒溝女可恥

我知你係偽娘架喇

但你知道我……算喇

又黎失憶蝴蝶

係喎
咁你仲追唔追返人呀

嘗試代入緊新嘅人格去認識一次EX
不過佢成日忙到唔覆機,緩速前進中

我成日覺得如果有心同你傾會真係忙到覆唔到機咩
如果嗰個人我覺得重要
我點都會唧啲時間出黎覆

教書人工又高又穩定真係人生贏家,我呢d有排未上岸

壓力大到情緒病架

仆街啲講,一副關我撚事心態就可以搞掂

我嘗試過,係唔得既

詳講可以嗎?
我有個興趣,就係聽人講辛酸嘢

冇啊,基本上有好多學生都唔係好正常

正常…何之為正常?
http://www.ssgc.edu.hk/subject/chinese/selfLearning/se/form/0607/%E5%8D%B7%E4%B8%80%E9%96%B1%E8%AE%80.pdf
每次講正常同異常我立即諗起呢篇嘢

真係有事 有report
hi, 94

歡迎歡迎
記得日日要上來吹水
今次仲唔係我

黑撚畀人架空左

who is 黑撚 hi

黑撚樓豬係一隻IT狗

特色:
A0
矮 165
肥 65-70kg

窮 人工低過20k

領養流程:
1. 先add TG 同狗狗傾談 TG: BlackJJ
2. 嘗試了解狗狗
3. 相處後冇問題可即時領養

支持領養 不要遺棄

幫佢貼先

咁好心嘅你

屌葡萄死人咩
我男校自閉撚+呢科

我完全識唔到你架wo 宜家仲要頹成咁

而家啲絲打好猴擒 我中意

都話打錯

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

脫毒話咁易 擺低tg 大把手足pm你

我完全識唔到你架wo 宜家仲要頹成咁

都話打錯

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

我唔係太敢,因為我TG SET左自己個樣做I-CON

我用左個背影

點解咁負啊

教書人工又高又穩定真係人生贏家,我呢d有排未上岸

壓力大到情緒病架

我嘗試過,係唔得既

詳講可以嗎?

正常…何之為正常?
http://www.ssgc.edu.hk/subject/chinese/selfLearning/se/form/0607/%E5%8D%B7%E4%B8%80%E9%96%B1%E8%AE%80.pdf

咁瘋狂 不過天水圍本身都係一個監獄

都話打錯

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

知你靚仔喇

原來係男神

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:
世界本來就係負面,只係我哋點樣去化解

點解咁負啊

睇過

我嘗試過,係唔得既

詳講可以嗎?

正常…何之為正常?

好多都有 呢一區特別多

都話打錯

搞到我紅都面哂

太毒唔敢識你

知你靚仔喇

原來係男神

其實普通人一名,只係改造完之後滿意度大增先夠膽用返自己啲相

我嘗試過,係唔得既

詳講可以嗎?

正常…何之為正常?

好多都有 呢一區特別多

根本社區結構有問題

點解咁負啊

唔係負,係認清真相
有個老坑同我講:
世界本來就係負面,只係我哋點樣去化解

你又岩既,做人根本就係咁悶 不過點都要生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞